Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsinek tartottam a srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Ez r*ibancság? Pár hete ismerkedtünk, és mikor eljutottunk odáig, hogy szex... Hát tényleg full kicsi volt a farka, nem is élveztem különösebben a szexet, csak ha én kerültem felülre, és jobban bele tudtam ülni, úgy jobb volt egy fokkal, de nem az igazi. Szex után, mikor már nem állt a farka, úgy meg egyenesen nevetséges volt... szépen ráült a kis kanócp*cse a golyókra és ááááááááááááááá... sohase találkoztam még ilyen kicsi szerszámmal, azóta tök nem érdekel a csávó... Nekem a szex nagyon fontos egy kapcsolatba, de ez most úgy jön ki, hogy kicsi a farka, ezért dobom, akkor riba*nc vagyok? :DDD
2011. jún. 19. 14:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/211 anonim ***** válasza:
72%
Méretem átlagos és anyagilag sem állok rosszul. Próbálkozz még:)
2011. jún. 19. 14:46
 22/211 anonim ***** válasza:
77%

14:44

Jaja, ha a kacsa nem tud úszni, a víz a hibás. :)

2011. jún. 19. 14:47
 23/211 A kérdező kommentje:
máshol keress k*rvát :))
2011. jún. 19. 14:48
 24/211 anonim ***** válasza:
0%

Már elegem van, elveszitek az önbizalmam!Nekem 17 centi és már gátlásaim vannak, szeretném megnagyobbítani, hogy senki ne gondoljon ilyet mint a kérdező, de ezentúl én is leszólok midnenkit akinek kicsi vagy átlagos a melle ezt ígérem!!El lesznek utasítva!

21f

2011. jún. 19. 14:48
 25/211 anonim ***** válasza:
64%

"És a 12- 13 cm neked kicsi?"

hát most mit hazudjak meg képmutatóskodjak, igen, az kicsi.

2011. jún. 19. 14:49
 26/211 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az hogy lankadtan mekkora, teljesen mind1. Gondolom úgy sem lankadt f*sszal fog akciózni! Attól hogy valakinek lankadtan nagyon kicsi még lehet állva normális méretű, hiszen ha megtelik vérrel akár 3-4-szer is akkorára nőhet! ;)
 27/211 A kérdező kommentje:
:DDDD el lesznek utasíííííítva :)
 28/211 anonim ***** válasza:
60%
Ha veszel egy műf*szt, akkor már meg is van oldva a dolog. Abból kapsz akkorát amitől nem állsz lábra egy hétig sem! ;)
2011. jún. 19. 14:51
 29/211 A kérdező kommentje:
maradok a hús-vér farkaknál, köszi :P
2011. jún. 19. 14:57
 30/211 anonim ***** válasza:
91%

Most lehetnek itt olyanok, akik leribancoznak meg mindenféléket mondanak, de ez a helyzet akkor is ilyen. Ha neked a jó szex elvárás egy kapcsolatban, akkor igenis állj ki érte, ha nem jó, akkor ne erőltess semmit. Miért lenne jobb, ha hazudnál a srácnak, de utána nem éreznéd jól magad mellette? Nem passzoltok, és kész. Bár azért ne erre hivatkozz, találj valami tapintatosabb indokot, mondjuk "nagyon vonzó vagy, de érzelmileg még XY-hoz ragaszkodom...még nem szeretnék új kapcsolatot"

Üdv, egy realista lány.

2011. jún. 19. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!