Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
16.36
A 17 cm teljesen rendben van! Már írtam itt, hogy az én barátomé kb. 15 cm, és semmi gond nincs a mérettel egyáltalán. Az előző pasimé 18-19 volt, és gyakran fájt! úgyhogy ennyit erről.
Komolyan mondom,nem hiába vannak nekem fiú barátaim!Pl.a 18 és az felettit kedvelőt biztos leoltanám!Tehát neked tényleg b.szásra kell csak a pénisz!Komolyan felidegesít itt néhány ember!
23/N
Tehát neked tényleg b.szásra kell csak a pénisz!
Most lehet hogy én vagyok hülye de egy nőnek mi másra kéne??
16:41
Jó de ha élőben találkozok egy iylen lánnyal aki azt mondja, hogy a 17 az kicsi akkor már elmegy a kedvem, meg ki tudja, hogy melyik lány mennyinek mondaná, ránéz és lehet, hogy 14nek hiszi mondjuk vagy épp nagyobbnak, nem fogja lemérni vonalzóval, de utálom hogy férfinak születtem.
Imádom kényeztetni a pasimat és sztem neki sincs nagyobb 17nél!
23/L
16:45
Az ilyen "lányokkal" nem érdemes foglalkozni. Több okból sem. Ettől nem te leszel a sz@r.
és azt hogy kényezteted nagyokos?
nem úgy hogy szeretkezel vele kielégíted orálisan stb??
ezt hívják más szóval b*szásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!