Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
Kérdező mekkora egy paraszt vagy :D
Üdv:egy 13cmes minip@csű pasi :D
Szerintem nem a srác farkával volt a gond, mert ha figyel, vagy máshogy kompenzál igenis elég 13 cm. De ha nincs érzelem...mit sem ér a nagy farok. :S
Igazából azt nem értem kedves kérgező, hogy minek feltenni ilyen kérdést...a te magánügyed eldönteni mi elég neked, és diszkréten elküldöd a srácot. De most itt pattogsz, hogy neked nem elég 13 cm...blabla Na ez a ribis.
Szívesen
Te tetted fel ezt a hülye kérdést. Mit vártál, hogy mindenki NEMel válaszol, és te megnyugtathatod a lelkiismeretedet?
Valamiért azért feltűnő, hogy akiknek úgymond nem elég a 13 centi, primitív, b.zmegező, lenéző, sőt, anyázó stílusban írogatnak...
Kérdező! esetedben már az is szánalmas, hogy úgy írtad le a kis kanóc p.öcsét a srácnak, mint ha valami rosszat tett volna neked azzal, hogy ekkora mert lenni neki... Aztán a 60 százalékos is megjelent, és mindent vitt tahóság tekintetében, de ez a növeszd meg, és köszönjük Emese stílus ráirányította a figyelmemet, hogy téged sem a jó modorodért lehet szeretni...
24/f voltam ismét -a 16 nem tudom már hanyas -talán 53-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!