Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
Én nem olvastam végig a balhézást, csak a kérdés alapján reagálok...
Ha magadban diszkréten eldöntöd, hogy nem kell neked ez a srác, oké. De itt írod ki ország világnak a dolgot, ráadásul úgy állítod be, mintha ő tehetne róla. És ha véletlenül olvassa? :S Ez azért elég bunkó jellemre vall.
Lehet, hogy a srac most epp azon gondolkozik, hogy meg kene itt GYK-n kerdeznie, hogy bunkosag-e azert szakitani a csajaval, mert tul tagnak talalja a huvelyet!!!:D (bizony az eremnek ket oldala van...:D)
De viccet felreteve: nem mondanam, hogy ez ribancsag, inkabb stilaris es jellembeli aggalyaim vannak veled kapcsolatban, kerdezo!
Eleg durva stilusban irsz egy sracrol, akivel intim viszonyod volt (jo, tudom, ez a XXI. szazad, az instant parkoloi szex es a rapid diszkonumerak korszaka... az intimitas annyira nem jatszik mar... ezt ne vedd magadra, kerdezo, csak altalanossagban beszelek/irok) es raadasul olyan dolgokrol irsz ilyen csunyan, amikrol o egyaltalan nem tehet! Szoval ha szakitasz vele, csak ovatosan, mert nem letezik olyan dolog, amivel jobban meg lehet alazni egy ferfit, mint ha becsmerlik a peniszet!
Szivesen vallalnek most lelekkozosseget a farkuk merete miatt aggodo sracokkal, mert en is egy vagyok kozuluk (es tudnek meg mit irni a temarol)... de nem teszem!
Inkabb bizok abban, hogy ha egy lanynak meg ha nem is felel meg egy srac peniszmerete, azert van annyira intelligens, hogy nem rombolja szet a fiu onbecsuleset emiatt!
Kedves Kérdező!
A kérdésedből és reakcióidból,elárultál pár dolgot magadról ami erősen rávilágít arra , hogy valójában te mennyire egy érzelmileg rideg,arrogáns, visszataszító, ostoba "nő" vagy.Gondoljunk csak bele, azt írtad , hogy pár hetet ismerkedtetek szex előtt, nem pedig egyéjszakás kalandnak indult.Ha kalandnak indult volna akkor talán egy fokkal "jogosabb" az indulatod (mert tegyük fel meg akartad keféltetni magad és így nemjött össze ahogy te szeretted volna.), de akkor is gáz, hogy ilyen bántóan beszélsz a srácról és a "kanócáról" .Ezek szerint az a pár hét amíg ismerkedtetek neked semmit sem ért.Pedig ha közel engedsz magadhoz valakit, és lángolsz íránta,örülsz hogy vele lehetsz, vagy egyáltalán tiszteletet mutatsz felé, akkor nem beszélsz így róla.Sajnálom a srácot, hogy nem esett le neki az alatt az idő alatt, hogy te valójában milyen alattomos, fekélyes okádék vagy.Az is nyilvánvaló, hogy téged semmi nem érdekel egy kapcsolatban azon kívül, h mekkora a broki. És pont ezek miatt kár is volt foglalkozni veled, jó pár formát eléggé kiborítottál ezzel az elmebeteg kérdéseddel.Félig-meddig Jogosan érezhetik azt , hogy változtatni kell a méretükön ,az ilyenek miatt mint te ( de te ebből a fajtából is a legocsmányabbak közé tartozol a gyönyörű válaszaid miatt is ugye), viszont ne feledkezzünk már meg azokról a csajokról akik szívből szeretik a pasijukat és elfogadják,úgy ahogy van, mert kölcsönös a dolog és emiatt náluk nem okoz gondot a szex.Ez az a dolog amire te nem leszel képes sosem kedves kérdező.
U.i: Amúgy kívánok egy négerdákót a tágas belsődbe, egyet meg a hátsódba, hátha gátszakadás miatt urológián kötsz ki egyszer
20/Fiú
Kérdező: a 20éves fiúnak IGAZA VAN. Ezt el kell ismerni.
21/L többszor írtam ide korábban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!