Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsinek tartottam a srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Ez r*ibancság? Pár hete ismerkedtünk, és mikor eljutottunk odáig, hogy szex... Hát tényleg full kicsi volt a farka, nem is élveztem különösebben a szexet, csak ha én kerültem felülre, és jobban bele tudtam ülni, úgy jobb volt egy fokkal, de nem az igazi. Szex után, mikor már nem állt a farka, úgy meg egyenesen nevetséges volt... szépen ráült a kis kanócp*cse a golyókra és ááááááááááááááá... sohase találkoztam még ilyen kicsi szerszámmal, azóta tök nem érdekel a csávó... Nekem a szex nagyon fontos egy kapcsolatba, de ez most úgy jön ki, hogy kicsi a farka, ezért dobom, akkor riba*nc vagyok? :DDD
2011. jún. 19. 14:27
 191/211 anonim ***** válasza:
95%

"Nem azzal van a baj, hogy nem stimmelt a csajnak a srác mérete, hanem a stílussal, ahogy itt előadta magát. "

Ezzel egyetértek, lásd tegnap 18:08. És az elején is írtam, hogy megértem a problémáját, de legyen tapintatos. Lesz, aki örülni fog annak a picinek is. :)

Viszont itt azon folyik a háború, hogy tényleg kicsi-e a 12cm (talán nem az?), és ha egy lány kicsinek meri vélni, akkor annak nyilván akkora a luka, hogy a pótos ifa megfordulna benne.

Ez a "válasz" azért mosolyra késztető, és némiképp beszédes is, lássátok be...:))

Az intelligencia kérdése nem tudom, hogy jött a képbe, ez a kérdés egész másról szólt.

Annyit elárulok a szkeptikusoknak, hogy az intelligencia és a farokméret sem egyenes, sem fordított arányosságban nem áll egymással. :)

2011. jún. 26. 13:04
 192/211 anonim ***** válasza:

10:51

Tökéletesen igazad van.

Azoknak is igazuk van, akik azt mondják, hogy nem kellene a lánynak egy ilyen kérdést ilyen helyen feltennie.

Azok viszont nevetségesek, akik azt állítják, hogy az említett méret tökéletes, és a lányba egy vonatszerelvény illene.

2011. jún. 26. 13:09
 193/211 A kérdező kommentje:
savanyú a szőlő itt pár emberkének :))))))))))))))))
2011. jún. 26. 13:17
 194/211 anonim ***** válasza:

Nem savanyú, inkább a te agyadban nincs rendben valami, de nehogy észrevedd.

Mellesleg lány vagyok.

2011. jún. 26. 14:02
 195/211 Salvatore ***** válasza:
100%

Középfölde sorsa a mi kezünkben van :D

Üdv Frodó :D

2011. jún. 26. 15:53
 196/211 anonim ***** válasza:

Nekem mar csak egy kerdesem van: mit tegyen az, akinek a tobbseg altal kicsinek tartott penisze van?

Mit tegyen egy 10-11-12-13-14-15 cm-es peniszu fiu, hogyan fogadja el azt a helyzetet, hogy bizony az o farkat a legtobben kicsinek tartjak, sok lanynak nem lesz eleg a merete es sokan lesznek, akik ezert kinevetik majd, esetleg lekanocp*csuzik, viccelodnek vele, "savanyu a szolo"-znek, stb. stb. stb.

Mert ugye azt nem vitatja senki, hogy nagyon nagyon nehez ilyen tudattal egyutt elni es nagyon nehez higgadtnak maradni es csak legyinteni, amikor valaki becsmerli vagy kineveti a peniszet?

Fogadja el es turje, hogy emiatt nagy esellyel kerulhet majd megalazo helyzetbe es remenykedjen, hogy egyszer jon majd egy olyan lany, aki igy is elfogadja ot?

2011. jún. 26. 16:12
 197/211 anonim ***** válasza:
95%

Nem savanyú a szőlő kedves kérdező!

Csak szerintem neked sem tetszene ha azért dobnának mert kicsi a melled vagy saláta puncid van.

Ezekről nem tehetsz még a mell plasztika szóba jöhet de farok hosszabbító műtét nem nagyon van.

2011. jún. 26. 16:22
 198/211 anonim ***** válasza:

Civilizációs ártalom hogy a fehér férfiaknak kis pénisze van.

De a kicsi az 12 centi alatt van. Ami sajnos több mint 40%.

12 és 18 centi között normális, és a nőknek is különböző adottságaik de még inkább más igényeik vannak.

Bár hazánkban még plusz bonyolító tényező hogy a lakosság két harmadának zömében ázsiai génjei is erősen befolyásolják a méreteit.

[link]

2011. jún. 26. 19:50
 199/211 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon olvastam végig az összes választ csak párat, de szerintem a kérdező se 100as, de aki olyanokat irogat neki h egy kamion meg autobuszgarázs meg még mittudomén mi megfordulhatna benne az meg a másik negatív véglet szerintem...csupán azért ilyeneket írni egy lánynak mert a nagyobb méretet szereti elég hülyeség meg bu*nkóság is sztem...

A kérdezőről meg csak annyit hogy ettől függetlenül őt is ugyanolyan nagy bu*nkó parasztnak tartom mint azokat akik olyanokat írnak neki h egy vonat sem érne végig benne...

és mielőtt a kedves kérdző engem is elkezdene elszomorodott, sértett önérzetű kanócpö*csűnek nevezni már most mondom neki hogy benézte mert 20as farkam van és még így is ez a véleményem róla...ennyi.

2011. jún. 27. 17:09
 200/211 anonim ***** válasza:

A kérdező az utolsó kommentje alapján csak hergel. Szerintem van lány aki úgy jár el mint a kérdésben leírtak. Sőt nagyon jól tudom.

De kommentjei alapján (leg)inkább egy/a kanóc p*cs lehet.

Mindig is tudtam a férfiúi büszkeség kérdésről. Itt a sértet válaszolok a pillanatnyilag elborult elmével ez jól példázták is.

2011. jún. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!