Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
19:46-os vagyok
Eezt most benézted,nekem 18-19 centi között van,és olyan jelzővel illeted amivel akarod, én leírtam mit gondolok rólad, úgy kezellek mint egy lefosott wc ülőkét.Egyáltalán nem is lepődtem meg a reakciódon.Egy klinikai eset vagy, degenerált és sötét. Várható volt, hogy elborul a nemlétező lepkeagyad.Amúgy meg volt egy kommentelő , aki úgy fogalmazott , hogy benned megfordul egy kamion is az tetszett :D, viszont nem egy olyan lánnyal találkoztam akinek nagy volt a méretem és pár póznál inkább hátrány volt mintsem előny.
Ja és kicsit higgadj le, minnél idegesebb vagy annál jobban tágulsz és a végén már csak az istállóban találod meg a megfelelő nagyságú kéjrudacskádat, egy ló társaságában. :)
Azt hiszem, en is az altalad kanocp*csunek nevezett fiuk kategoriajaba tartozom (korabban mar irtam egy kommentet).
Tudjatok mi a legszomorubb az egeszben??
Hogy ha egyszer egy ilyen lannyal lenne dolgom nekem es a tobbi szerenyebb meretu sorstarsamnak, biztosra veszem, hogy meg mi ostoroznank magunkat es zuhannank magunkba, hogy nem tudunk megfelelni az intim meretunk miatt annak a lanynak, aki egyebkent a hatunk mogott ocsmany modon beszel rolunk es lekanocp*csuz minket...
Egyebkent meg szerintem is kamu a kerdes, ennyire durvan nem fogalmazhat egy lany egy fiurol, akivel korabban lefekudt, meg akkor sem, ha nem volt jo a szex... vagy csak tul naiv vagyok?
ma 20:44
Hatalmas Recpect neked!
:D
A kérdező meg nem más, mint egy TELIBESZART BÚVÁRRUHA!
Ha nem fér be tövig a 18-as, akkor minek is, erre még nem válaszoltál!
Amúgy akkora lehet a muffod, mint Whinetou lovának...
20:44!
Én írtam tegnap(16:00),hogy egy kamion megfordulna benne:D
De már nem is tudom kinek írtam,mert annyira felhúzott az a 18-nál induló hülye p.csa!
23/L
Elozo valaszolo:
Az oke, hogy kicsinek talalod elsore a baratod peniszet es meg is ijedsz, hogy nem fog-e ez majd gondot okozni... de gondolom, akkor sem kanocp*csuzod le, mint ahogy azt a kerdezo teszi!
Nem azzal van itt a gond, hogy valami miatt (jelen esetben a meretbeli ossze nem illes) nem mukodik a szex, hanem, hogy vagyunk-e eleg intelligensek ahhoz, hogy normalisan, felnott emberek modjara kezeljuk a helyzetet es tapintatosak vagyunk-e, amikor egy olyan dologrol van szo, ami valoszinuleg amugy is epp eleg fejtorest okozhatott es okozhat ennek a sracnak!
A tapintat es empatia amugy is a nok asztala kene, hogy legyen, de ugy tunik, hogy a kedves kerdezo jocskan megbukott ezen a teren...
Áááh, 25/f, már vártalak, hogy mikor találsz ide! :)
De ne félj, "te velünk vagy, és mi veled vagyunk egy az akarat, egyért harcolunk"...
Rá se ránts az ilyen nőkre -már ha létező személyről van szó egyáltalán. Egy ennyire arogáns, tapintatlan, nő az egész női társadalomra nézve lesúlytó szégyen lenne. Őszinte szívből kívánom, hogy ez csak egy fake kérdés legyen, és egy 15 éves srác szórakozzon itt velünk. Ha létezik még is ilyen nő, akkor az nem érdemli meg, hogy nőként bánjon vele az ember, sőt, ha az én lankadtan 7 centis p.csömre mondana ilyet egy nő, akkor azon elvemet is félretenném, hogy nőt nem ütök meg -mondom, mert az ilyen nálam nem minősül nőnek, aztán két nagy füles kíséretében hazaküldeném oda, ahol tanulta ezt a stílust.
Üdv, 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!