Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
De így van! Ez az igazság!
És én őszinte ember avgyok, nem élek álomvilágba azt mondom ami az igazság és az nem mindig szép, ezt el kell fogadni nem kitalálni dolgokat.
Akkor gyere el velem csajozni ha nem hiszel nekem és megláthatod, hogy 100nőből 100 elutasít, akkor beismerheted, hogy ez így van ahogyan írom, és aki gazdag magas izmos nagy farkú annak van párhuzamosan 10-20 barátnője is aki nem annak meg soha egy sem.
Te jó ég...mi van itt!
Én egy 23éves nő vagyok,állítólag jól nézek ki,175cm,60kg,hosszú fekete hajam van(festett),és állítólag szép az arcom is!Egy éve vagyok a pasimmal,neki sincs nagy pénisze,mégis úgy ki tud elégíteni,mint még soha seni!!!Átlagos a mérete,de van keze,szája,és soha senkitől nem kaptam még olyat,mint tőle!SEMMILYEN TÉREN!Nem kigyúrt,ugyanolyan magas,mint én!Állítólag nem illünk össze,mindenki azt mondja,hogy túl jó nő vagyok hozzá...de leszarom,hogy ki,mit mond!Nekem ő kell,ő az igazi,a mindenem!!!Talpraesett,okos,figyelmes,dolgos!És nem kigyúrt barom,aki kokszol stb!Sztem nem a méret a lényeg!És aki ezért lek.rváz,azt csak szánni tudom,mert sztem tényleg nem számít!Volt már nagyfarkú pasim is,bánni sem tudott vele,akkora pancser volt!Tehát néhány pasi megválogathatná itt a szavait,ok nélkül k.rvázgatnak!Akinek kisebb van,az tudja kompenzálni!!Bár attól függ kinek,mi az átlagos!
16:00
Nincs nagy neki csak 20 centi igaz?:D
Bébiméret:D
Ha tényleg úgy van ahogy írod nem értem más aki olyan mint a pasid miért nem talál senkit, érdekes...
16:03!
Mondom,attól függ,kinek mi az átlagos!pontosan nem tudom,mennyi,de biztos nem 25cm!De volt jóval nagyobbal dolgom,és nem ment neki!
Sztem baromira rossz helyen keresgélsz!Vélemények alapján jó csaj vagyok,és mégsem pénz-és 25cm-es f.szra éhes!Tehát vannak még szép és értelmes nők egyben!!
16:00-ás vagyok!
Az én pasim általánosban oszt.társam volt,de csak első osztályban!Már akkor "szerelmes" voltam belé!14 év után megjelöltem az egyik közösségi oldalon,és levett a lábamról,az odafigyelésével,az értelmes beszédjével,az életfelfogásával.Aztán jött a többi!2hét után összeköltöztünk,és mai napig imádjuk egymást!Nekünk sikerült!remélem,hogy azok a pasik is találnak értelmes nőt,akik el vannak keseredve azt állítólagos "kicsi"péniszüktől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!