Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsinek tartottam a srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Ez r*ibancság? Pár hete ismerkedtünk, és mikor eljutottunk odáig, hogy szex... Hát tényleg full kicsi volt a farka, nem is élveztem különösebben a szexet, csak ha én kerültem felülre, és jobban bele tudtam ülni, úgy jobb volt egy fokkal, de nem az igazi. Szex után, mikor már nem állt a farka, úgy meg egyenesen nevetséges volt... szépen ráült a kis kanócp*cse a golyókra és ááááááááááááááá... sohase találkoztam még ilyen kicsi szerszámmal, azóta tök nem érdekel a csávó... Nekem a szex nagyon fontos egy kapcsolatba, de ez most úgy jön ki, hogy kicsi a farka, ezért dobom, akkor riba*nc vagyok? :DDD
2011. jún. 19. 14:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/211 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem lehetsz korlátolt :)))

Velem nem is jön össze valaki, aki kicsinek találja a mellemet, mivel az már rögtön látszik (én nem hordok szivacsos melltartót...) így ez a példa kilőve. De szerintem ha valakinek nem lenne jó velem a szex, akkor megmondhatná, ha tudnék változtatnék, ha meg nem, akkor búcsút intenénk egymásnak. Még ez is jobb lenne, mint olyasmit elviselni sokáig, amit nem élvezünk. Hangsúlyozom még egyszer, csak hogy te is megértsd: a 13 cm NEM KICSI. A kicsiség relatív... Vannak tágabb-szűkebb, hosszabb-rövidebb hüvelyű nők. A lényeg, hogy olyasvalakivel kell találkozni, akivel passzol az ember mérete.

2011. jún. 19. 15:32
 42/211 anonim ***** válasza:
71%

Ti szegény, lelkileg sérült, elnyomott férfiak! Az én pasim csóró, nem izmos, alkatilag van egy kis pocakja, szemüveges, a farka van kb. 15 cm, és nem is bírja túl sokáig az ágyban. Ezek mellett persze rengeteg jó tulajdonsága is van... és szexuális téren is kompenzál mással, kézzel-szájjal is el lehet érni sok mindent.

Aki szerencsétlen ahhoz, hogy felszedjen egy normális nőt, az ne a csajokat hibáztassa érte! ;)

2011. jún. 19. 15:36
 43/211 anonim ***** válasza:
97%

"Férf ilyet ne mcsinál, csak a nők ilyenek, már elegem van hogy ennyire válogatóssak a nők, amúgy meg szerintem a kérdező nem is nő, vagy valami kamu kérdés, 13 centinek jónak kell lenni"

férfi ilyet nem csinál? hajjaj, de még mennyire hogy csinál. hány olyan esetet hallottam, hogy a csaj picit meghízott, és a srác dobta! meg olyat is, hogy a csaj nagyot fogyott, kisebbek lettek a mellei is, és a srác emiatt dobta. a mell amúgy messze nem játszik akkora szerepet a szex során, mint a farok. a mellet jó fogni, izgatni, de alapvetően nem attól élvezel el, hanem a puncitól.

azt meg nehogy már te mondd meg, hogy hány centi legyen jó! mindenkinek más. volt olyan exem, akinek 13 cm volt, és jó volt vele a szex, mert nagyon fel tudott izgatni. volt olyan exem, akinek 18 cm volt, de vele sokszor fájt, meg uncsi volt. de ettől függetlenül a kicsi farok, pl 11-12 cm kicsi marad. azzal lehet kompenzálni, hogy több figurát bevetsz és izgatod a csajt.

jobb érzés lenne, ha a szemetekbe mondanánk, hogy bocs, kicsi a farkad? nem hiszem. ez nem kvás hazugság, pusztán kegyes hazugság, ha nem tűnne föl pont azért, hogy NE bántsunk meg. amúgy meg a pasik is ugyanígy tudnak kamuzni, néha sokkal aljasabban. ha a képetekbe kapnátok, hogy figyi kicsi a f.szod, akkor meg kvák lennénk. meg kéne tanulni felnőttesen kezelni a visszautasítást és nem dühöngeni meg hisztériázni, mint egy kisgyerek, akinek nem vett fagyit az anyukája.

2011. jún. 19. 15:38
 44/211 anonim ***** válasza:
95%
és tudjátok mit? nem is a kicsi farok a leginkább lelombozó egy pasiban, hanem a HISZTI meg a GYEREKES VISELKEDÉS. exemnek is kicsi volt, jó volt vele, de totál ki tudott idegelni az örökös nyavalygásával, hogy neki kicsi, és hogy ő ringy-rongy. hiába mondtam, hogy nekem jó.
2011. jún. 19. 15:43
 45/211 anonim ***** válasza:
0%

Könynen beszélsz mikor téged nem ér visszautasítás te szerencsétlen!

Így nekem is nagy szám lenne!

15:36

Te meg gondolom egy 130 kilós csaj vagy azért iylen tré pasid van:D

2011. jún. 19. 15:45
 46/211 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó: nagyon rosszul gondolod ;)) 170/58 vagyok, hosszú barna hajam van, szép arcom. Nem én mondom - mások véleményezték. Tudod, miért van "ilyen" pasim? Mert őszintén szólva letojom, hogy hogyan néz ki, van-e szemüvege, mekkora a farka...mivel mindezek mellett tehetséges és különleges, egy egyéniség. Sőt, olyan intelligens, amilyen te - már a hozzászólásaidat alapul véve - soha, de soha nem leszel! :D
2011. jún. 19. 15:48
 47/211 anonim ***** válasza:
73%

15:45

honnan tudod, hogy nem ért még visszautasítás? csak azért mert lány vagyok és nincs farkam, igenis érhetett már ilyen. méghozzá nagyon is sokszor, az alakom miatt. 165 cm-hez vagyok 61 kg, és folyton azzal b.sztat mindenki, hogy dagadt vagyok. igenis tudom, milyen érzés visszautasítottnak lenni. de ettől függetlenül olyat kerestem, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.

2011. jún. 19. 15:50
 48/211 anonim ***** válasza:
11%

15:48

Te senki nem is ismersz, azért írok így mert felidegesítettek ma érted?!

Mert itt aki nem magas nem izmos és jóképű az felénk egyedül marad tudod?Itt nem úgy működik, hogy mindenki talál magának valakit.

2011. jún. 19. 15:51
 49/211 anonim ***** válasza:

15:50

Mert te nem mész oda senkihez így nem is tud elutasítani.

2011. jún. 19. 15:53
 50/211 anonim ***** válasza:
100%

15:53

ha nem tűnt volna föl, pont azt írtam, hogy IGEN, ELŐFORDULT MÁR, hogy visszautasítottak. ha ennyire ingerült vagy, akkor csak parttalan vita ez, és nem normális beszélgetés. inkább nyugodj le, és gyere vissza, ha képes vagy odafigyelni arra, amit írunk, és nem csak vagdalkozol.

2011. jún. 19. 15:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!