Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van így? ---------------...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van így? ----------------------------

Figyelt kérdés
A társadalom részéről elvárás az, hogy a nő jól megválogassa, hogy kinek adja oda magát, és ne legyen úgymond "ribanc". De egy férfitől meg éppen azt várják el, attól lesz menő, hogy a lehető legtöbb nőt a magáévá teszi.
2011. máj. 30. 15:11
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaidat, az egyetemi csoporttársaidat nem válogathatod meg.
2011. máj. 30. 16:21
 42/52 anonim ***** válasza:

Normális emberek nem közösítik ki azt, aki másképp gondolkozik ezekről a dolgokról... A barátom baráti társasága durván 10 fiúból áll. Ebből 3nak volt már komolyabb kapcsolata, de a barátom az egyetlen, akinek majdnem 4 éves kapcsolata van, és előttem se hajszolta a nőket, hanem akkor is egy 2 éves kapcsolata volt. Az összes többi srác minden héten berúgni meg csajozni jár, és a legtöbbnek nem is volt pár hónapnál hosszabb kapcsolata. Mégis nagyon jó barátok, tűzbe tennék egymásért a kezüket. És soha nem próbáltál meggyőzni a barátomat, hogy éljen még kicsit, hagyjon el, csajozzon stb, és nem is cukkolják emiatt. Látják, hogy jól megvagyunk, boldogok vagyunk, és különben is mi közük hozzá. Nálunk is a legtöbb ember még bulizik, és mindenkivel összefekszik, míg én már a pár év múlva talán esedékes házasságról ábrándozok... Mégse kaptam emiatt soha egyetlen rossz szót sem. Egy normális közösségben nem közösítik ki az embert ilyen miatt.

20l, 22f

2011. máj. 30. 16:21
 43/52 anonim ***** válasza:
46%

[link]

:))

2011. máj. 30. 16:25
 44/52 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen beszélsz..tudod most sem vagyok magányos, sosem voltam az, és nem is leszek. Annyi pasim lehetne,amennyit akarok. Csak nem akarok,vagyis csak egyet. Ő meg már az enyém. És nem futottam utána sem. Ellenben ilyen felfogással,és ilyen modorral azt hiszem TE fogsz magányosan "megdögleni".
2011. máj. 30. 16:27
 45/52 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:29

Neki szántam..előző voltam.

2011. máj. 30. 16:28
 46/52 A kérdező kommentje:

ma 16:27

???

2011. máj. 30. 16:28
 47/52 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: ma 16:13

xD Énis ezt akartam irni :D Még jó hogy végigolvastam.

Amúgy a társadalom részéről ugyanúgy elvárás az hogy a férfi fusson a nő után. Itt a nő a kedvezményezett. Ezen is felháborodhatna akárki is. Valahogy ennek is ki kellett alakulnia. A kérdésedben úgymond a férfi a kedvezményezett. Ez is kialakult valahogy. Hol itt a gond?

2011. máj. 30. 17:16
 48/52 A kérdező kommentje:

ma 17:16

"Amúgy a társadalom részéről ugyanúgy elvárás az hogy a férfi fusson a nő után."

Nono, én nem erről beszéltem ám. Hanem arról a fajta elvárásról, hogy a férfi minden alkalommal, ha elé kerül egy vagina, azt tömje be. Persze szándékosan fogalmazok csak így.

2011. máj. 30. 17:18
 49/52 anonim ***** válasza:

ma 16:27

Nem neked írtam,kérdező.

2011. máj. 30. 17:23
 50/52 anonim ***** válasza:
De miféle f*szság ez? Már bocsánat,de ilyen elvárás nem létezik. 22 éves nő vagyok, akinek rengeteg férfi ismerőse van, szinte lány barátaim nincsenek, de mindegyikük válogatott, és soha nem várták el senkitől,hogy lefeküdjön mindenkivel.
2011. máj. 30. 17:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!