Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így? ----------------------------
Normális emberek nem közösítik ki azt, aki másképp gondolkozik ezekről a dolgokról... A barátom baráti társasága durván 10 fiúból áll. Ebből 3nak volt már komolyabb kapcsolata, de a barátom az egyetlen, akinek majdnem 4 éves kapcsolata van, és előttem se hajszolta a nőket, hanem akkor is egy 2 éves kapcsolata volt. Az összes többi srác minden héten berúgni meg csajozni jár, és a legtöbbnek nem is volt pár hónapnál hosszabb kapcsolata. Mégis nagyon jó barátok, tűzbe tennék egymásért a kezüket. És soha nem próbáltál meggyőzni a barátomat, hogy éljen még kicsit, hagyjon el, csajozzon stb, és nem is cukkolják emiatt. Látják, hogy jól megvagyunk, boldogok vagyunk, és különben is mi közük hozzá. Nálunk is a legtöbb ember még bulizik, és mindenkivel összefekszik, míg én már a pár év múlva talán esedékes házasságról ábrándozok... Mégse kaptam emiatt soha egyetlen rossz szót sem. Egy normális közösségben nem közösítik ki az embert ilyen miatt.
20l, 22f
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Neki szántam..előző voltam.
ma 16:27
???
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
xD Énis ezt akartam irni :D Még jó hogy végigolvastam.
Amúgy a társadalom részéről ugyanúgy elvárás az hogy a férfi fusson a nő után. Itt a nő a kedvezményezett. Ezen is felháborodhatna akárki is. Valahogy ennek is ki kellett alakulnia. A kérdésedben úgymond a férfi a kedvezményezett. Ez is kialakult valahogy. Hol itt a gond?
ma 17:16
"Amúgy a társadalom részéről ugyanúgy elvárás az hogy a férfi fusson a nő után."
Nono, én nem erről beszéltem ám. Hanem arról a fajta elvárásról, hogy a férfi minden alkalommal, ha elé kerül egy vagina, azt tömje be. Persze szándékosan fogalmazok csak így.
ma 16:27
Nem neked írtam,kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!