Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttél rá, hogy vannak olyan vágyaid, amik társadalmilag nem elfogadottak? Ha nem szeretnéd leírni a konkrét vágyat, írhatsz privátban is
Figyelt kérdés
tegnap 19:09
1/18 Fragments of Fantasy válasza:
Nem tudom pontosan, olyan 19 vagy 20 éves lehetettem az első ilyennél. De alapvetően azt azért fontos tudni, hogy nem a komplett társadalom számára elítélt dolog, hanem szimplán csak sokak számára.
4/18 anonim válasza:
Az ilyesmi egyaltalan nem tartozik a tarsadalaomra !
6/18 anonim válasza:
21 körül, akkor volt az első többesem és rájöttem ez milyen jóóóóóóóóóóó :)
8/18 anonim válasza:
Mondjuk ha nem akarsz akkor aludni, amikor a szüleid akarják, az nem elfogadott. Szerintem ez 1 napos korban már van.
Pláne ha nem akarsz oviba menni, vagy nem akarod, hogy a szüleid munkába menjenek.
Vagy nem akarsz orvoshoz menni.
9/18 anonim válasza:
Szerintem az én vágyam nem elfogadhatatlan, és annyira nem is ritka.
Szűztelenítés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!