Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttél rá, hogy vannak olyan vágyaid, amik társadalmilag nem elfogadottak? Ha nem szeretnéd leírni a konkrét vágyat, írhatsz privátban is
8
A Humor kategóriát az Egyéb kérdéseknél találod. Megértésedet kösznöm, üdvözlettel: a Kérdező
14-es!
Nem a 8-as vagyok, de mégis hogy lehetne ezt a kérdést komolyan venni? Az összes válaszolóra ráírtál privátban, hogy kikérdezd mi az a vágya, aztán meg eltűntél. Gondolom csak szaftos történeteket akartál olvasni.
16
Fogalmam sincs, honnan veszed hogy minden válaszolóra ráírtam, ugyanis ez nem igaz: nem írtam mindenkinek, csak annak aki nem írta le a vágyát. És egyáltalán nem akartam semmilyen történeteket olvasni, csupán kíváncsi voltam, másoknak milyen vágyai vannak, illetve beszélgetek olyanokkal akikkell úgy ítélem meg, hogy érdemes.
19-es!
Na b.zdmeg!
Én októberben szedtem össze itt egy lányt támogatásos alapon. Nem lábfétisre, hanem másra. Viszont olyan büdös volt a lába, hogy szagolnom se kellett, anélkül is éreztem.:) Nem is volt hosszú életű az együttműködésünk.
Na ő pont neked való lenne.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!