Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány évesen jöttél rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen jöttél rá, hogy vannak olyan vágyaid, amik társadalmilag nem elfogadottak? Ha nem szeretnéd leírni a konkrét vágyat, írhatsz privátban is

Figyelt kérdés

jan. 26. 19:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

14: Nem viccből írtam. Születésemtől csupa olyan vágyaim vannak, amiket a környezetem nem tolerál.

Ma is pl. 6-23 óráig aludtam, mostanában keltem fel.

Képtelen vagyok máshogy.

Ezért nekem fura, hogy valakinek 18 évig semmi "összetűzése" nincs a társadalommal.

Szerintem ez a születéssel kezdődik.

Biztos te is láttál 2-3 éves gyereket, aki dühös volt, hogy rákényszerítik, amit nem akar, és nyilvánosan sír emiatt és harcol, hogy a saját akarata érvényesüljön.

Vagy amikor sírnak orvosi kezelés miatt.

jan. 28. 00:46
 22/31 A kérdező kommentje:

21

Nézd, nem gondolnám hogy ennyire ne értenéd a kérdést, vagy ne tudnál olvasni. A kategória és a kérdés szövege alapján szerintem legalábbis egyértelmű, hogy szexuális vágyakról van szó. Tehát hogy jön ide az alvás?

jan. 28. 00:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vannak, akiknek ennyire bejön a "szűztelenítés"? Én eddig pont olyanokkal találkoztam csak, akiket zavart a szüzességem.

Én tinédzser koromban jöttem rá, hogy társadalmilag nem igazán tolerált/sokszor megvetett vágyam van. Az idősebb férfiakhoz vonzódom, és nem, nem a pénz miatt, és nem is azért, mert apakomplexusom lenne, de rögtön erre gondol megvetéssel a legtöbb ember ilyenkor (nyilván értem azt is, hogy miért).

jan. 28. 01:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

És neked milyen vágyaid vannak?

febr. 1. 01:01
 25/31 A kérdező kommentje:

24

Írj privátban és elmondom szívesen

febr. 1. 08:27
 26/31 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem is társadalmilag de legtöbb embernek, és azonos neművel közös kézimunka annak számít, akkor durván 13.
febr. 1. 08:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 25 körül. :(
febr. 1. 18:05
 28/31 Ferenc70 ***** válasza:
100%
Én 18 éves lehettem amikor tiszta lett előttem, hogy fétisiszta vagyok. Kizárólag a feltűnően nagy kis szeméremajkú nőkre a salátás puncira izgulok és a nagy csiklójúakra. Más adottságú csaj nem érdekel, uncsi számomra, lelankadok tőlük. Na erre varjatok gombot.
febr. 1. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Kb ;19 évesen hogy popsi mániás lehetek és idővel rájöttem hogy nagyon. Persze ez rosszabbodott mással ötvözve !
febr. 1. 20:16
 30/31 anonim ***** válasza:
49%

15 Betegesen nagy(gigantikus) mellű nők.

Egy ilyen vette el a szüzességem, és csodálatos volt.

febr. 1. 20:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!