Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttél rá, hogy vannak olyan vágyaid, amik társadalmilag nem elfogadottak? Ha nem szeretnéd leírni a konkrét vágyat, írhatsz privátban is
14: Nem viccből írtam. Születésemtől csupa olyan vágyaim vannak, amiket a környezetem nem tolerál.
Ma is pl. 6-23 óráig aludtam, mostanában keltem fel.
Képtelen vagyok máshogy.
Ezért nekem fura, hogy valakinek 18 évig semmi "összetűzése" nincs a társadalommal.
Szerintem ez a születéssel kezdődik.
Biztos te is láttál 2-3 éves gyereket, aki dühös volt, hogy rákényszerítik, amit nem akar, és nyilvánosan sír emiatt és harcol, hogy a saját akarata érvényesüljön.
Vagy amikor sírnak orvosi kezelés miatt.
21
Nézd, nem gondolnám hogy ennyire ne értenéd a kérdést, vagy ne tudnál olvasni. A kategória és a kérdés szövege alapján szerintem legalábbis egyértelmű, hogy szexuális vágyakról van szó. Tehát hogy jön ide az alvás?
Tényleg vannak, akiknek ennyire bejön a "szűztelenítés"? Én eddig pont olyanokkal találkoztam csak, akiket zavart a szüzességem.
Én tinédzser koromban jöttem rá, hogy társadalmilag nem igazán tolerált/sokszor megvetett vágyam van. Az idősebb férfiakhoz vonzódom, és nem, nem a pénz miatt, és nem is azért, mert apakomplexusom lenne, de rögtön erre gondol megvetéssel a legtöbb ember ilyenkor (nyilván értem azt is, hogy miért).
Kérdező!
És neked milyen vágyaid vannak?
24
Írj privátban és elmondom szívesen
15 Betegesen nagy(gigantikus) mellű nők.
Egy ilyen vette el a szüzességem, és csodálatos volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!