Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szőrös a farkam, és ha le borotválom aztán mit csináljak, hogy enyhìtsem a viszketést/ki pattogást? Valakinek valami ötlet? És az jó ha símán meleg vízzel be vizezem a farkam és úgy borotválom?
Figyelt kérdés
jan. 26. 20:20
1/8 anonim 

válasza:

Megoldás lehet az elektromos borotva. Nem lesz sima, de nem pirosodik ki.
A hagyományos borotvához használj borotvahabot! Ha először borotválod le, akkor számolj az irritációra, de aztán hozzászokik a bőröd.
2/8 anonim 

válasza:

Borotvahab - szenzitív arcbalzsam - 4-6 óra múlva babahintőpor. Egyébként amit az #1-es írt, ha elég ha trimmeled.
4/8 anonim 

válasza:

Pisild le!
Komolyan!
Én sem hittem,amíg ki nem próbáltam.
Ráadásul még kellemes is 😊
6/8 Csupasz makk 

válasza:

Zuhanyozás után amikor fölpuhult a bõr borotváld le simára, akkor nem lesz gond!
7/8 anonim 

válasza:

Először csak vágd rövidre! Ha nem elég számodra, szappanhabbal vagy borotvahabbal/zselével kend be, hogy puhuljanak a szőrszálak! Utána óvatosan borotváld le, majd esetleg szenzitív balzsammal kend be!
Hintőpor felejtős! Elsőre fura és kicsit viszkethet is, de hamar megszokod.
Próbálj nem arra gondolni, hogy viszket! Tereld el a gondolataidat valamivel és észre sem fogod venni!
8/8 anonim 

válasza:

Fontos a jo minisegu borotva amit masra nem hasznalsz. Fontos, hogy a szor novekedesi iranyaban huzdd csak, sosem szembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!