Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így? ----------------------------
Kérdező:
19 vagyok. /és a 15.42es, avagy nyilván, akit kérdeztél xD/
ma 15:55
Ok, és, ha már 19 vagy, akkor hol találod meg a saját közösségedet? Ahol nem néznek ki a saját életfelfogásod, elveid, érzéseid miatt?
Azzal van gondod, de ahhoz hogy egy férfi célt érjen ahhoz kell egy nő is. Szóval ha a nők nem adnák magukat ennyire könnyen, (tisztelet a kivételnek, de egy általánosításból létrejövő kérdésben elfér egy kis általánosítás) szóval ha a nők nem adnák magukat ennyire könnyen, akkor ezeknek a férfiaknak sem lenne ennyi "trófeájuk".
Szóval ha a nők jól tudnák kiválasztani a partnereket, már ahogy szerinted kéne, akkor nem lenne dicsőség minél több nőt megfektetni, mert akkor mindenki kapcsolatban élne és úgy élné ki szexualitását. -> szóval valamilyen szinten a nők is felelősek ezért a helyzetért pont ugyanannyira mint azon férfiak.
ma 15:59
Nem, nekem konkrétan azzal van a gondom, hogy ha egy férfit nem a farka irányít, és nem a nő seggét nézi meg legelőször - avagy a melleit, avagy nem az a júniusi kinikulában farmerban és topban sétáló lányok láttán az első gondolata, hogy "hú de megb*sznám", hanem inkább valami olyasmi, hogy "jó lenne vele szeretkezni", akkor az már a társaalom szemében rögtön férfiatlan magatartás.
Nos eddig tulajdonképpen senki nem nézett le emiatt, a középsulis osztályomban voltak páran, akik megpróbáltak a "másik útra" terelni, merhogy az jó lesz, de miután látták, hogy esélytelen, rámhagyták. Buliba nem hívtak, mivel nem mentem volna velük, de ha úgy alakult, simán el tudtunk beszélgetni. De ezen kívül sehol nem tapasztaltam azt a legendás kiközösítést emiatt.
A barátaimat főként a csúnyagonosz internet segítségével "gyűjtöttem be", közös érdeklődési kör segítségével, és mindahányuk ugyanazt az elvet vallja, mint én. És nagyrészt tinédzserek mind, avagy a sokat szidott fiatal ribikorosztály. Most egyetemen sem utál senki, mondjuk ilyenekről nem is nagyon szoktunk beszélgetni. Barátnőm is van, szintén ugyanilyen elvekkel, szóval nem lehetetlen így boldogulni.
ma 16:10
Ez egészen jó megoldás LENNE, amíg nem érzed úgy, hogy a közösségben, ahol leginkább létezel, mindenki csak azon van, hogy téged olyannaá tegyen, mint ők maguk.
képzelj el egy olyan kulcsot, ami minden zárat kinyit. megvan? az a kulcs nagyon király,nem?
most képzelj el egy olyan zárat, amit minden kulcs kinyit. na milyen az a zár?
...hát a férfi és a nő is így működik.
ma 16:13
Azon túl, hogy ez a hasonlat egy baromság, ha kicsit elolvasgoattad a válaszaimat, láthatod, hogy nekem azzal van a bajom, hogy miért várják el a "kulcstól", hogy minden "zárat" kinyisson.
Az egy egészen jó megoldás is :)
Nem olyanok közt kell mozogni akik átakarnak alakítani meg ezt várják el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!