Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így? ----------------------------
A rossz lányok tudják,hogy maximum kettő vagy három partnert illik bevallani egy férfinek,ha az megkérdezi.Valamint azt is,hogy ne rögtön az első randi után kössenek ki vele az ágyban,különben elmúlik a láng.
rossz lány a második randin:(értékes)
"Szenvedélyesen csókolóznak az ajtóban.A nő is szeretné behívni a másikat,azonban úrrá lesz a vágyán és a verandáról jó éjt kíván. A szikra nem alszik ki..lángra gyúl."
jó lány,a kellemes időtöltés:
"A második randin felhívja magához a férfit.A pasi megígéri,csak magához öleli,semmi több.A végén mégis ágyba kerülnek,azonban a nőben feltámad a bizonytalanság.A fickó felvásárolta az egész cukrászdát.A szikra kihunyt."
> Ki dönti el, hogy mi ez az optimális?
Mondjuk hogy elmegyek egy nővel vacsorázni, megkérdezem hány partnere volt. Mond egy számot. ÉN döntöm el, hogy SZERINTEM 'optimális'-e. (az már más kérdés hogy vajon valóságnak megfelelő számot mond-e :) )
> És ha valakinek csak egy, akkor az meg miért baj?
Nem baj. :)
"Nem éppen, ugyanis annak, hogy ki kezdeményez, pontosan 0 köze van a kérdésemhez."
annak nem is, de ha neked erre jó az "amióta világ a világ" válasz, akkor erre miért nem?
15:24-es:
> Én biztos nem mennék fiú után..
Csak aztán nehogy magányosan dögölj meg.
ma 15:32
Hogy mitől lesznek a szembedben kevesebbek?
"A logikádnak van egy alapvető hibája: ha a nők nagy hirtelen elkezdenének kezdeményezni - sokan már meg is tették -, attól a ugyanúgy elvárás lenne a férfiak részére az, hogy a lehető legtöbb nőt tegyék a magukévá."
nem. ez a te logikád hibája.
semmilyen kapcsolatban nincs egymással a kettő. de ettől még ugyanaz a válasz.
ma 15:33
Ha semmilyen kapcsolatban nincsen egymással a kettő, akkor mégis mivel indikolod, hogy ugyanaz a rájuk a válasz? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!