Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kerüljem el a HIV-et?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljem el a HIV-et?

Figyelt kérdés

Igazabol baromira felek a betegsegtol, mindig hosszabb partnereim voltak, egyejszakas nem igazan. Most olyan elethelyzetben vagyok hogy szivesen benne lennek lazabb kapcsolatokba, de a betegseg nalam nagyon felelmetes erzes, es nyilvanvaloan csak gumival csinalnam.

Viszont az oralis kielegitesnel megis hogy keruljem el hogy ne nezzenek egy baromnak? Marmint nem kuldhetem el az emberemet aki nem a parom szuresre, de en meg nem akarom megkockaztatni hogy akarmit elkapjak barkitol. Foleg hogy elso alkalomnal persze van gumi de ha lesz tobb alkalom akkor elvarjak a ferfiak hogy keruljon le a gumi.

Megis mi a legfelelossegteljesebb dontes hogy megovjam magam a szexualis uton torteno betegsegektol?

(A regi partnereimmel ez nem volt tabu, elmentek szuresre de lazabb kapcsolatban ezt hogy adjam elo hogy ne nezzenek hulyenek?)

Lehet kinevetni de a hiv nem valogat abban hogy neked alkalmi partnered van vagy olyan akivel 10x lefekudtel es “komolyabb”

24/L

tegnap 23:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Óvszer
tegnap 23:14
 2/21 anonim ***** válasza:

"Marmint nem kuldhetem el az emberemet aki nem a parom szuresre"

De igen. Miért is ne?? Én voltam már első szex előtt szűrésen, és szóba se került azzal a nővel semmi "komoly" párkapcsolat.

Amúgy nem csak a HIV létezik ám. Van ami ellen a gumesz nem véd. HIV ellen azért még elég jól működik. Ja és én is benne lennék lazább dologban. De szélhámosok ne írjanak légyszi

tegnap 23:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Inkabb csak attol felnek hogy az a partner kinevetne engem es valami idiotanak allitana be emiatt. Bar tudom hogy az en testem es en szabalyaim.
tegnap 23:19
 4/21 A kérdező kommentje:
Iletve a kerdesem kompletten nem csak az oralis szexre vonatkozik hanem az egesz aktus alatt vedekeznek.
tegnap 23:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

A kinevetés csak feltételezés. De akkor lehet nem csak HIVet kéne már nézetni.

#2 voltam.

Ha gondolod...

tegnap 23:25
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1) Ha nem akarod, nem kerül le az óvszer

2) Na és, ha hülyének néz? Úgysem akarsz tőle semmit, nézzen.

tegnap 23:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen kb így ahogy #6 mondja. Lényeg, hogy ideje korán mondd el mi a szitu. Szóval ne egy nappal a tervezett első szex előtt
tegnap 23:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne feküdj le akárkivel. Ha most nem akarsz komoly párkapcsolatot, keres vkit kizárolagos szexkapcsolatra, s megbeszélitek, hogy mindketten elmenttek szőrésre, csak egymással szexeltek meg ilyesmik
tegnap 23:35
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
hát úgy hogy hallgass HIM-et
tegnap 23:37
 10/21 anonim válasza:
Minden esetben óvszert kell húzni ,bár orális szexnél a HIV vírust nem igazán lehet megszerezni,de minden más nemibetegséget igen!pl.syphilis , gonorhea ezek a klasszikusok,és még sorolhatnám,és ha nem élsz angyali életet nagyon fontos a szűrés!Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok
ma 04:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!