Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kerüljem el a HIV-et?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljem el a HIV-et?

Figyelt kérdés

Igazabol baromira felek a betegsegtol, mindig hosszabb partnereim voltak, egyejszakas nem igazan. Most olyan elethelyzetben vagyok hogy szivesen benne lennek lazabb kapcsolatokba, de a betegseg nalam nagyon felelmetes erzes, es nyilvanvaloan csak gumival csinalnam.

Viszont az oralis kielegitesnel megis hogy keruljem el hogy ne nezzenek egy baromnak? Marmint nem kuldhetem el az emberemet aki nem a parom szuresre, de en meg nem akarom megkockaztatni hogy akarmit elkapjak barkitol. Foleg hogy elso alkalomnal persze van gumi de ha lesz tobb alkalom akkor elvarjak a ferfiak hogy keruljon le a gumi.

Megis mi a legfelelossegteljesebb dontes hogy megovjam magam a szexualis uton torteno betegsegektol?

(A regi partnereimmel ez nem volt tabu, elmentek szuresre de lazabb kapcsolatban ezt hogy adjam elo hogy ne nezzenek hulyenek?)

Lehet kinevetni de a hiv nem valogat abban hogy neked alkalmi partnered van vagy olyan akivel 10x lefekudtel es “komolyabb”

24/L

jan. 26. 23:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Szexelj velem. Nincs HIVem!
jan. 27. 11:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Behatolásnál gumi, az orállal valo terjedéshez pedig a megválogatás. Egyszeruen ismerkedésnél hozd fel az egészséget, tok nyugodtan kérdezd meg, kinek milyen a sexuális élete, multja, hány partnere volt, hogy áll, állt a védekezéshez mindig. Kicsit megnézed az életvitelét. Oké, nem látsz bele senki szervezetébe, ez tény, de mégis csak tudsz infot gyujteni. Elhiszem hogy félsz, de azért a normális emberek tobbségének, akinek nem 50-100 pernereik voltak, hanem 10ig-15-20, megválogatva oket, azért náluk tiszta a dolog.
jan. 28. 15:10
 23/23 anonim ***** válasza:
51%

A 22-nek van igaza.

Most 58é F vagyok. Nem voltam nős soha, mert nem kellett az az életforma. Tán 3x volt rajtam gumi. Viszont sok tesztet csinálok magamon, arra nem sajnálom a pénzt. Eddig soha semmit nem szedtem össze, pedig volt időszak amikor hetente új bnőm volt. És ami a lényeg, nem mindegy milyen lányokkal jön össze az ember. Ilyen egyszerű.

Ja és teherbe se ejtettem senkit, mert nem ösztöndugós-piás-bocselélveztembenned mentalitású vagyok.

Normál hetero kapcsolatban, normális hétköznapi emberek között szinte 0 az esélye, hogy elkapsz valamit. A HIV-en kívül minden más egy héten belül 100%-osan gyógyítható. És jobb egy tripper, vagy szifilisz, biológiai alapon, mint egy rendes bélgyulladás, vagy kezdődő rák. Ennyi.

jan. 29. 06:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!