Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így? ----------------------------
Figyelt kérdés
A társadalom részéről elvárás az, hogy a nő jól megválogassa, hogy kinek adja oda magát, és ne legyen úgymond "ribanc". De egy férfitől meg éppen azt várják el, attól lesz menő, hogy a lehető legtöbb nőt a magáévá teszi.2011. máj. 30. 15:11
1/52 anonim válasza:
Csak. Ne törpölj rajta, inkább fogadd el.
2/52 A kérdező kommentje:
És akkor hol marad az egyenlő mérce? :)
2011. máj. 30. 15:15
3/52 anonim válasza:
Szerintem meg ez is általánosítás..nálam abszolút nem menő,ha egy srác megdugott minden nőt..nem is kellene olyan. Szerintem mindkét fél részéről "szégyen" ha túl sok partnere volt..legyen egy optimális szám, ne csak egy,mert az sem jó,de ne is túl sok.
4/52 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy optimális? Ki dönti el, hogy mi ez az optimális? És ha valakinek csak egy, akkor az meg miért baj?
2011. máj. 30. 15:16
5/52 anonim válasza:
Az sem baj, de nem árt,ha több van..(ok,én sem vagyok egy nagyvérű,nekem 2 volt,valószínű most már megállapodtam,de jó volt "kipróbálni" mást is,mert ég és föld különbség lehet 2 ember között szexuálisan..tapasztaltam. Ha valakinek egy kell,akkor ok. Nálam az optimális maximum 5, de mondjuk ne egy éven belül, hanem úgy élete végéig,és ne 14 évesen kezdje,mert nem való még akkor. De persze ez egyénfüggő.
6/52 anonim válasza:
"És akkor hol marad az egyenlő mérce? :)"
Ezt én is kérdezhetném. A lányok miért várják el a kezdeményezést?
7/52 A kérdező kommentje:
A kezdeményezés a férfiak dolga. Amióta világ a világ. A férfi dolga meggyőzni a nőt, hogy szereti őt, a nőé pedig megválogtni, hogy ki az, aki ténylegesen őt fogja szeretni.
2011. máj. 30. 15:23
8/52 anonim válasza:
Akkor ezzel megválaszoltad a saját kérdésedet is. Gratulálok.
9/52 anonim válasza:
Mert nehogy már én fussak egy fiú után..mindig is így volt,a férfi udvarol a nőnek..a "gyengébbik nem" ugyebár..szerintem az úgy volt jó. Nem az,ami ma van, hogy a részeg pi.csa rámegy akárkire,függetlenül attól van-e valakije,vagy sem..Én biztos nem mennék fiú után..ha flörtöl viszonozom (már ha bejön a srác) de én nem fogok.
10/52 A kérdező kommentje:
Nem éppen, ugyanis annak, hogy ki kezdeményez, pontosan 0 köze van a kérdésemhez.
2011. máj. 30. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!