Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiaknak miért érzik gáznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért érzik gáznak ha ismeretlennek küldenek egy farok képet?

Figyelt kérdés
Miért hiszik azt hogy ez menő?
tegnap 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem,bocsi. Leírnád még 1x?
tegnap 20:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Valahogy le maradt egy “nem”😅

Férfiaknak miért nem* érzik gáznak ha ismeretlennek küldenek egy farok képet?**

tegnap 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Oké, így már értem, viszont a választ nem tudom rá. F
tegnap 20:32
 4/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
46%
Mert az hiszik, majd örül bárki, hogy mutogatják neki random a pöcsüket. Primitív egy szokás..
tegnap 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Mert azt hiszik hogy olyan kivételes esztétikumú,egyenesen gyönyörű,szépségdíjas,csodálatra méltó bájdorong van a lábuk között mint az egész univerzumban senki másnak. És ezt a csodát meg kell hogy osszák minél több nőnemű teremtménnyel. Én legalábbis így gondolom.
tegnap 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Amiért a parkban lévő mutogatós szatír sem érzi gáznak - korlátolt a gondolkodásuk. Idővel aki kicsit is értelmes kinövi ezt a tiniszokást, de van aki örökre az ovis korban ragad agyilag.
tegnap 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
Aki kér küldöm :D
tegnap 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Egyértelműen azért, merk kb 100 nőből 20-nak egyértelműen gá, másik 20 meg adja alájuk a lovat, a maradék 60-nak meg bejön.

Gondolj bele, ha nem jönne be senkinek, ha mindenki elküldené öket a melegebb éghajlatra, miért csinálnák?

Egyszerűen elküldi x nőnek, és annál az 1-nél megtapad akinek ez elsőnek bejön. Majd mikor a csaj megunja, meginte elküldi x nőnek, és megint megáll az elsőnél akinek ez bejön.

Igazából ennyi.

tegnap 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem értek egyet a 8-assal az arányokban. Már sok platformon sok nő megüzente, hogy ez nem jön be nekik. Ettől nem fognak felizgulni önmagában. Ebből a szempontból nem olyan vizuálisak általában, mint a férfiak. Aki azt gondolja, hogy férfiként, hogy viszonylag sok nőnek bejöhet, az magából indul ki.

Elméletileg lehetne hangos kisebbség, aki megüzente ezt akár itt, akár máshol, de még sosem láttam olyat, hogy tiltakoztak volna kommentekben nők, hogy "magad nevében beszélj, nekem jöhetnek a farokképek". Inkább helyeseltek nekik. Szóval nem tudom, honnan veszed ezt a 60%-ot. 1-2% lehet, az is inkább a "kancás" serdülök közül.

tegnap 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudják, hogy egy másik pasinak küldik.
tegnap 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!