Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szeretnek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek szexuális tartalmú megjegyzést vagy kétértelmű megjegyzést tenni egyesek másokra vagy mások jelenlétében?

Figyelt kérdés

Sokszor férfiak, de nők is csinálják ezt. Tudom szoktak erre mondani, hogy van, aki beszél róla, van aki, csinálja. De nem értem mi akar ez lenni. Vagy esetleg felhívás, h az illető kapható a szexre, ha valaki jelentkezne?

(pl."ugy megkóstolnám a Béla kolbászát" /mikor B. Kolbaszt eszik/, vagy "hmm milyen jó punciszag van)

tegnap 21:07
 1/6 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Mert flörtölnek, kacérkonak!
tegnap 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyeneket sose mondanék
tegnap 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyéskedni szoktam de ennél viccesebb vagyok
tegnap 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen en is máshogy szoktam flörtölni. Meg sokszor azt látom, h ezek csak szavak, aztán nem kezdeményez az illető azért, h a tettek mezejére is lépjen.

Lehet, h azok csináljak, akik vmiert nem tudnak teljesíteni az ágyban és így kompenzálják?

(Az egyik ilyen palit, aki ilyesmiket csinál, még sosem láttuk nővel. Pedig ebben a közösségben van ám sok nő és férfi, meg kapcsolatok is alakulnak.)

tegnap 22:14
 5/6 cinderella_ ***** válasza:

Az ilyen palik járnak a fizetős hölgyekhez.

tegnap 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Sokaknak arról panaszkodik, h nem tud felszedni senkit. Mondjuk ettől még nincs kizárva, h máshol "megveszi magának".
tegnap 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!