Miért lehet az, hogy?
Figyelt kérdés
Ha kiírok egy kérdést, problémát, néha kapok privátot, de inkább férfiaktól, ami nem annyira jó dolog, mert én is hapsi vagyok...
Lehet, hogy a mondatszerkezetemmel, a megfogalmazásommal lehet a baj, hogy akaratlanul kétértelmű, és ezért futnak bele?
2018. jún. 2. 08:35
1/5 anonim válasza:
Vagy csak mindenkinek írnak, aki nem egyértelmüen férfi - vagy esetleg az sem akadály nekik!
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlen veled van a baj. Sokan írnak privátot rögtön, ha valaki pl magányról ír.
3/5 A kérdező kommentje:
Egy másik érdekességgel találkoztam tegnap:
valaki úgy írt rám privit, mintha az övé lett volna a kiinduló kérdés, de 100, hogy nem az övé volt, csak mögé burkolódzva használta fel. Vannak furcsaságok néha...
2018. jún. 3. 22:51
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudod megállapítani, ki írta ki a kérdést, szóval nem tudom, miböl gondolod, hogy nem ö volt.
De lehet, hoyg egyszerüen csak öt is ugyanaz érdekelte volna és ezért írt így.
5/5 A kérdező kommentje:
4: részben igaz lehet, azonban a mondat szerkezete, stílusa, stb. nagyon is utalhat rá, főleg itt a GYK.-n.
2018. jún. 4. 17:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!