Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet az, hogy?

Miért lehet az, hogy?

Figyelt kérdés

Ha kiírok egy kérdést, problémát, néha kapok privátot, de inkább férfiaktól, ami nem annyira jó dolog, mert én is hapsi vagyok...

Lehet, hogy a mondatszerkezetemmel, a megfogalmazásommal lehet a baj, hogy akaratlanul kétértelmű, és ezért futnak bele?

2018. jún. 2. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak mindenkinek írnak, aki nem egyértelmüen férfi - vagy esetleg az sem akadály nekik!
2018. jún. 2. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen veled van a baj. Sokan írnak privátot rögtön, ha valaki pl magányról ír.
2018. jún. 2. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy másik érdekességgel találkoztam tegnap:

valaki úgy írt rám privit, mintha az övé lett volna a kiinduló kérdés, de 100, hogy nem az övé volt, csak mögé burkolódzva használta fel. Vannak furcsaságok néha...

2018. jún. 3. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudod megállapítani, ki írta ki a kérdést, szóval nem tudom, miböl gondolod, hogy nem ö volt.

De lehet, hoyg egyszerüen csak öt is ugyanaz érdekelte volna és ezért írt így.

2018. jún. 4. 07:43
 5/5 A kérdező kommentje:
4: részben igaz lehet, azonban a mondat szerkezete, stílusa, stb. nagyon is utalhat rá, főleg itt a GYK.-n.
2018. jún. 4. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!