Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és leszeretném borotválni az intim testrészeimet hogy csináljam? Ez lenne az első privátban is irhattok
jan. 26. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Először ollóval vágd rövidre.

Utána fürödj meg, majd bőséges borotvahabot kenj rá. Vársz pár percet, majd lehúzod borotvával a szőrt. Igyekezz minél kevesebb húzással végezni.

Ha kész, hideg vízzel öblítsd le, az összehúzza a pórusokat.

Első alkalom után lehet, hogy irritált lesz a bőr, de majd elmúlik.

jan. 26. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nincs saját borotvám, a szüleimével tervezem csinálni hogy csinálham úgy hogy ne látszódjon hogy használtam?
jan. 26. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
úgy ,hogy utána ki tisztítod ennyi
jan. 26. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Vegyél saját borotvát! Ne azzal borotváld a pöcsödet, amivel apád az arcát fogja!!!!
jan. 26. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Én leborotválom neked szívesen. 59/F.
jan. 26. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire undorító, hogy más borotváját használod. Vegyél sajátot, higiéniai okokból fontos.
jan. 28. 00:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!