Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?
Sziasztok!
Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.
Vélemény?
Egyébként meg neked milyened van?
Vagy te pasiból vagy? mert akkor megértem, hogy miért vagy ilyen..
Tuti, hogy pasi. Vagyis inkább kisfiú.
De szerintem nincs kit dugnia, ezért itt éli ki magát. Frusztrált vagy a szexhiánytól, kedves 50%-os barátunk?
Látod utolsó: Nekünk "szét van kúrva", de legalább van szexuális életünk, és nem az a legnagyobb örömforrásunk, hogy ismeretleneket cseszegetünk interneten keresztül.
Szerintem inkább kisfiú. :DD
Az sem kizárt, hogy eddig csak prnóból tanulgatott:). Sajnálom szegényt, hogy ilyen butácska.
Majd talán lesz ideje tapasztalni, ha kilép a virtuális világból.
Én már hangosan röhögök, de valójában nagyon-nagyon szomorú, hogy valaki ennyire iszonyúan buta legyen! :(
Az meg pluszban szomorú, hogy láthatóan nem is fejlődő képes. És még az esetleges leendő barátnőjét is sajnálom.
13:22
Szemszín. Ez jó példa. Gondolom 50%-os barátunk szerint a kék szeműeknek bebarnul a szemük, ha sokat néznek.... Szanaszéjjel használják a szemüket! Ezzel a logikával legalábbis... XD
Sziasztok!
Végig olvastam, amit írtatok. És hát köszi, h ennyire kitartóak vagytok!
Volt egy másik leányzó, még a legelején, akivel szintén sikerült összekülönböznöm, mert annak ellenére nem volt szándékában megbántson bárkit is, mégis sikerült egy elég rossz szöveggel. Nem az volt a lényege, h szétbaszott, hanem h biztosan jobban tetszik a férfiaknak, ha nem ilyen. Hát... Akkor versenyezzünk mi nők is, tök jó. Én jobban preferálom az elfogadást, miként nagyon különbözőek vagyunk.
A hajunkat le lehet vágatni, a körmünket rendben tartani, sportolni rendszeresen, és egészségesen táplálkozni, h mindenki kihozza magából, saját ADOTTSÁGAIBÓL a legjobbat.
Egy nőisebb kerek fenekű, teltebb nő sem lesz, nádszál vékony szálkás, mint ahogy egy filigrán, vékony alkatú nő sem lesz hatalmas mellű, kerek fenekű, domborúbb típus. de mindkettő(és még ahányan vagyunk,a nnyi félék) a maga módján úgy jó ahogy van, és saját keretein belül odafigyelhet magára.
Kedves 50%os, erre akartam kitérni, h különböző alkatú emberek vannak, akik ha megszakadnak is, de a saját határaikon belül tudnak csak változtani.
És hát szomorú, h hangsúlyozom fiúk, és lányok is ezen problémáznak, nekem eszembe sem jutott, míg nem megláttam itt neten a "dolgokat2. soha senki az életben fel nem hívta a figyelmem arra, h fúj, de gáz. Az első barátom(és azóta csak 2volt) a mai napig emlegeti, h hmm, finom húsos..egyebek.. Nem ez a lényeg, ha nem rosszul kell érezni magát többségben saláta puncisoknak, mondvána fiúk vűlogatnak(de h mire föl, azt nem tudom, vmint mert szétbaszottnak titulálják.
A babapuncisok közül is, meg sokan kétségbe vonják, h jó az úgy nekik, h olyan kislányos.
Egyik ellen sem beszélek, csak nem értem, h még hova tovább, ennél lejjebb.
És én a 50%osról azt is eltudom képzelni, h lány, vagy tényleg egy nagyon primitív, barátnőm szokta mondani, farkas. Lévén semmi arra utaló jel nincs, h férfi, férfiként viselkedik, szereti a nőket, csak farka(mint nemi jelleg) van, esze semmi.
És hát nagyon köszönöm, ha lányok, ha fiúk vagytok, h írtatok.
"Igen, pasi vagyok, és személy szerint undorítónak találom a salátás nunit. Ennek az ellenkezőjéről úgyse tudtok meggyőzni, úgyhogy kár törnötök magatokat..."
Nem az a problémánk, hogy gusztustalannak találod. Személy szerint magasról leszarom, hogy milyennek találod a saláta puncit. Van akinek megfelel.
Én pl. a mentalitásodat találom gusztustalannak.
Minket az idegesít, hogy azt mondod, azért ilyen, mert szét van b@szva. Holott ez marhára nem igaz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!