Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?
Sziasztok!
Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.
Vélemény?
A többi hozzászólónak is köszönöm, jó látni, h emberek igyekeznek emberként tekinteni a másikra.
Jöhetnek még válaszok!:)
A babapuncis hozzászólóm egyre csak tetézi a bajt.
"Ne érezd magad szarul, hogy neked salátás puncid van, hiába tetszik jobban a férfiak 80%-ának a babapunci".
Ez igenis ellenszenves hozzászólás.
Ez olyan, mintha az igencsak vékony testalkatommal azt mondanám vkinek, hogy " ne zavarjon, hogy kövér vagy, hiszen biztos lesz, akinek ez tetszik. Igaz, hogy a pasik 80%-ának a vékony csajok jönnek be..."
Serdülőkorom óta salátás puncim van.
Általános suliban még baromira nem zavart. Ilyen volt és kész. Mikor bnőmmel együtt fürödtünk (még elég kicsik voltunk) megállapítottuk, hogy "jééé, nem egyforma", aztán kb ennyivel el is volt intézve.
Aztán ahogy növögettem, láttam egy két magazint, filmet, egyre jobban azt láttam, hogy az enyém "más". Egyre jobban elkezdett zavarni, azt hittem, vmi baj van velem.
Most már itt vannak ezek a hülye fórumok is, ahol a babapuncit istenítik. Ez az egész oda vezetett, hogy 20 évesen tele vagyok komplexusokkal, még a barátnőim előtt sem lennék hajlandó levetkőzni, sőt, még a strandöltözőben lévő idegen nők előtt sem.
Undorító, hogy ez a társadalom állandóan ilyeneket generál az emberekbe. És akkor csodálkozunk, hogy vannak anorexiások, bulimiasok, depressziósok stb.
Utolsó hozzászóló, igen a komplexusok. Ráadásul a semmiért, és a megváltoztathatatlan miatt.
De még mindig nem értem miért szebb egyik a másiknál, azaz miért kell ilyen legyen, vagy ha szebb is, akkor az miért jó/jobb. Nekem vmiért abszurd, aki ilyenekhez köti a vonzalmát, vagy bármi egyebet.
Az ízlést vagy a divatot nem lehet megmagyarázni.
Pl az egyik ruha tetszik, a másik nem. Meg tudod mondani miért? Nem hiszem.
Én sem tudom megmondani, hogy miért tetszik most jobban a csőnadrág, és miért tetszett 5 éve a trapéznadrág (ami most nagyon nem tetszik).
Nem tudom megmondani, hogy miért tartom gusztustalannak, ha vki szőrös lábbal megy strandra. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért tartok vmit esztétikusnak, vmi mást pedig rondának.
Te meg tudod magyarázni?
Na már most, azért mert vki szövet nadrágot vesz fel, nem farmert, nem mondjuk rá h undorító. Ha vki egybe ruhát, vki meg farmer miniszoknyát, arrra sem modnjuk h de gáz. Én úgy vagyok vele, h max a nagyon kirívó, izléstelen dolgokat nem hagyok szó nélkül, vagy magamba teszek mejegyzést, vagy épp akivel vagyok. De ezek mind megváltoztatható, alakítható dolgok. Ez kb olyan sarkítva,, amiket felsoroltál, h vki vagy direkt hülyét csinál magából, mert úgy öltözik fel, vagy pedig normálisan, kultúráltan, és attól még a kutya se foglalkozik vele, és ítéli meg. És sztem hétköznapokban normálisan felöltözött emberekről nem ez jut először eszedbe, h fúúj, de gáz.
Ha vki 100Kg 160 centihez, ápolatlan, lába, körme, vagy szőrös, azon lehet változtatni.
De egy ilyen intim dolgot megváltoztatni, erre buzdítani, vagy kérni vkit nem szép dolog, márpedig ezt provokálják ki sokan. Még ha nem is műttetik magukat, de tele vannak komplexusokkal.
És mint már mondtam, nem a tetszéssel vagy a nem tetszéssel van a baj, hanem ennek kinyilvánítási módjaival.
Meg hogy így viszonyulnak emberek egymás testéhez, amikor ugyanolyan kívánatos, vagy erotikus lehet egy barna, lógós punci, mint egy ezredik verzió. A "szélsőségeskedéssel" van csak baj, meg h ítélkeznek.
Így érted?(mint pl a haj, vagy szem-tetszhet egyik a másiknál jobban, de az nem vonja maga után azt, h a másikat lehordom)
Mind1, nekem olyan gyerekes ez az egész egy bizonyos szinten túl.
Szép a baba- és szép a salátás punci is.
Úgy, ahogyan szép egy Pablo Picasso, vagy egy Csontváry Kosztka Tivadar kép is. Össze sem lehet hasonlítani őket, mégis gyönyörűek.
Nem tudom megmondani, hogy a fiúk hány százalékának tetszik ez és tetszik az. Nem találkoztam a világ összes fiújával, így ilyen információval nem tudok szolgálni. Ahány nő van, annyiféle punci. Így kerek a világ. Mindenki különbözően egyforma; és szerintem ez így van jól.
26/L
Tudod mit?
Akkor légy elégedett, vagy sajnáltasd magad... én már azt sem tudom, hogy mit akarsz kihozni ebből az egészből.
Miért kell egy testrészen így fentakadni?
Ha tetszik, ha nem, akkor is szebb a babap*nci (számomra legalább is mindenképp), de igazából lese sz*rom már az egészet.
Miért nem lehet felfogni, hogy van, akinek tetszik, van akinek nem, tegyük fel a salátásp*nci? Annyira nehéz épésszel felfogni?
És akkor most legyetek szívesek pontozzatok le mindannyian, salátasp*násak, mert nekem, szemét, bunkónak babap*ncim van!
Én nem pontozlak le, nem érted akkor amit mondtam. Én nem megbántani akartalak, ellenben veled, aki osztottad egy másik lánynak az észt, ráadásul saját magaddal kerültél ellentmondásba.
Legyen babapuncid, legalább azért szeressenek, ha már az eszedért nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!