Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/135 anonim ***** válasza:
93%
A kérdező utolsó kommentjének utolsó mondatán jót röhögtem: "Szeressenek a babapuncid miatt ha már az eszedért nem" :D :D igazad van egyébként
2011. ápr. 2. 15:13
 52/135 anonim ***** válasza:
85%

"És akkor most legyetek szívesek pontozzatok le mindannyian, salátasp*násak, mert nekem, szemét, bunkónak babap*ncim van!"

Nem azért vagy szemé.t meg bun.kó, mert babapuncid van, hanem azért, mert itt vered magad azért, mert neked babapuncid van ami ugye a leggyönyörűbb a világon sőt egy istennő vagy, hogy neked babapuncid vanxD. Na ezért vagy te sze,.ét ,b.nkó na meg egy beké.pz.elt pics@ is, hogy ezért azt hiszed te többet érsz:)! Megnyugodtál?:)

2011. ápr. 2. 15:20
 53/135 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még mindig az jut eszembe erről a kifejezésről, hogy vagy pedofil volt, aki kitalálta, vagy legalábbis a hajlama erősen megvolt rá.

Vagy csak én asszociálok a baba szóról egy csecsemőre?!

Ááá, borzalom :S

2011. ápr. 2. 17:00
 54/135 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ezen már én is sokat gondolkoztam.:S Komolyan, valami jobb nevet is kitalálhattak volna rá, mintsem egy ilyen pedofil elnevezést:S.

Babapunci- nekem is egy csecsemő jut erről a szóról eszembe.:S

2011. ápr. 2. 17:02
 55/135 anonim ***** válasza:
6%

Azért írtam bele, azt is a mondandómba, hogy nem vagyok istennő, igaz?

Tanulj meg olvasni, te hígagyú barom!

Irigy k*rvák vagytok, ok nélkül!!!! OK NÉLKÜL!

2011. ápr. 2. 17:39
 56/135 A kérdező kommentje:

/5%os, nem akartam h köpködés legyen a vége, de megint sikerült egyazon kommenteden belül mentegednek madad, de azért odaszólni meg, h salátapinások.

Nem ettől lesz kevesebb az ember, h vmelyik testrésze nem tökéletes, hanem ha a gondolkodásával vannak alapvető problémák. Márpedig neked vannak.

Elég lett volna kifejezni a nem tetszésed, és kész. De te azért megmagyaráztad, és egy fiú nevében nyilatkozni próbáltál, h még véletlenül sem szeretheti vki a bnője punciját, ami épp ilyen.

Szóval sztem hagyjuk..

2011. ápr. 2. 17:42
 57/135 A kérdező kommentje:
*65%
2011. ápr. 2. 17:43
 58/135 anonim ***** válasza:
93%

"Tanulj meg olvasni, te hígagyú barom!

Irigy k*rvák vagytok, ok nélkül!!!! OK NÉLKÜL!"

Ez inkább már átmegy röhejesbe !:D Rád nem vagyok irigy, soha nem is lennék egy ilyen agyatlanra irigy.:D

"Azért írtam bele, azt is a mondandómba, hogy nem vagyok istennő, igaz?" Lehet ,hogy beleírtad, de az írásodból mégis csak az jön le, hogy nagyravagy magaddal pedig szerintem nincs mire.. persze, azért kezded el ócsárolni, hogy salátpin.k meg hasonlók.:D Tudod szerintem ott nyaktól felfele gondok lehetnek veled, egy ilyenre pedig valamiért nem tudok irigykedni:).

2011. ápr. 2. 17:46
 59/135 A kérdező kommentje:

"Mert szeret, és oda van érted, de ha választhatna titokban, hogy ne tudd meg, akkor lehetséges, hogy azt választaná, hogy rózsaszín baba puncid legyen. nem biztos, de valószínű így lenne. De mivel szeret téged, természetesen így is oda van a puncidért!

Nekem rózsaszín babapuncim van. Én szeretem, úgy ahogy van.

A párom egyenesen megőrül érte.

Egyébként ennek semmi értelme, mármint, hogy megkérdezni, hogy mi tetszik benne...

Nekem is jobban tetszik az olyan szerszám, ami szép, rendes bőrszínű, nem pedig barna. Esztétika. Ennyi. Semmi különös, csak az jobban tetszik. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.

Úgyan úgy, ahogy mostanában azt a cicit tartják szépnek, ami szép, gömbölyded, kerek. Nekem kissé hegyes van (nem olyan viccesen, de hegyes) és nem vagyok oda érte, mert tudom, van az enyémnél ezereszer szebb is. De ez van. Nekem ezt dobta a gép. Attól nem vagyok kevesebb egy gömbölyű cicis lánynál. :)

"

Ezt te írtad nem? Tényleg nem tűnik fel, hol követtél el apróbb hibát, amivel mégis ellentmondásba kerültél magaddal, és leoltottál mást?

És még meg is magyaráztad, h a te cicid milyen, de mégsem vagy kevesebb.

Már leírtam vagy kétszer, h nem az a baj, ha leírod h véleményed szerint nem szép, ha nem a barna hajú lányra se mondjuk h undorító, csúnya, gáz, szétbaszott, mert a szőkét hamarabb észre veszik.

És ok, még ha te nem is mondtál ilyet, amit általában szoktak(teljesen igazságtalanul), de mégis, az első mondatot rossz indulatú.

Érted??

2011. ápr. 2. 17:54
 60/135 A kérdező kommentje:
Nem épp kedves 65%os, én igazán örülnék, ha megbékélnél, és nem így zárulna le ez az egész.
2011. ápr. 2. 17:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!