Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/135 anonim ***** válasza:
93%

Divat.

Pl. amikor a trapéznadrág volt a divat, és megláttunk vkin egy csőnadrágot, akkor"úristen, de ronda...hogy lehet ilyet felvenni??"

Most a csőnadrág a divat, és ugyanannyira rondának tűnik a trapéznadrág.

Régebben az volt nőies, akinek dús szeméremszőrzete volt.

Az orvosi antropológia tanárom mesélte, hogy a nagyanyja mesélt arról, hogy az ő idejükben bizony még nem hogy nem szedték l a bikinivonalon a szőrt, hanem még ki is "tűrték", mert az volt a szexi.

Ma már nagyon kevés pasi számára vonzó a nagy szőrzet, a legtöbbjük undorodik tőle.

De így volt ez a soványsággal és a dagisággal is.

Nekem salátám van, ráadásul nem a "szolid" fajta:D A nagyajkaim icipicik, a kicsik meg vagy 3-4 centiméterre kilógnak.

Nem szeretem, mert nem tűnik esztétikusnak. Miért nem? Mert egyszerűen így "szocializálódtam", vagy mifene:)

Az újságoknak, a filmekben, a biológia könyvben is olyan puncit láttam, aminél nagyobb a nagyajak, és csak akkor látható a kicsi, ha a nagyokat széthúzzuk.

Valószínűleg ha a saláta lenne a divat, akkor a babapuncisok irigykednének. Örüljenek neki, hogy most nekik kedvez a divat.

Én meg szenvedhetek és irigykedhetek:(

2011. márc. 30. 20:38
 22/135 A kérdező kommentje:

65%osnak csak annyit, h egy hozzászólásán belül cáfolta magát. Nem feltűnő, de vhol még is csak rezeg a léc. Miért kell olyat állítani, h ha a barátja szereti, imádja olyan barna, lógós puncival, vagy effektív a puncit, magát, akkor is, elég nagy vszínűséggel,a babapuncit választaná. Azaz ő kevesebb azért, mert ilyen puncija van, és amúgy is,a barátja biztos másra vágyik, vagy vágyna, ha megtehetné.

Na, a végén meg leírja a válaszoló, h mi az ideál mell, de neki más van, de mégsem érzi magát kevesebbnek.

Akkor meg miért kell éreztetni, egyazon mondandón belül, azt, h vszínű barátja is ha tehetné, másra vágyna, vagyis h kevesebb ezért ő? Nem vegyük alapul az internetet, mert..(ezt az oldalt, meg a fórumokat se) de van, aki kifejezetten az ilyen punciért (is) van oda, vagy egyáltalán semelyikért, csak megtetszik neki vmelyik alapon, és ilyen puncikat linkelget, vagy nevez ki kívánatosnak.

Jó, ez külön téma, ezek anonim emberek, ahogy mi is, csak nem értem miért kell belekötni még az utolsókig is egy emberbe ezért, amikor leírja, h barátja imádja. Úgy ahogy a babapuncis válaszoló is ezt leírta. Na, az ő párja meg lehet ha választhatna, akkor azt mondaná "saláta" punci, mert az blablabla. Nekem ellentmondásos volt, és hazabeszélős ez a hozzászólás.

De egy nézőpont, ezért köszi!

2011. márc. 30. 22:58
 23/135 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg furcsák az ilyen válaszok.

Ez a "nem értem miért kell vele foglalkozni, szerintem tök mindegy milyen......de azért örülök, hogy nekem babapuncim van".

Vagy "nekem babapuncim van és a barátom imádja, de ez tök lényegtelen..."

Meg férfiak is szokták, hogy "engem egyáltalán nem érdekel....de azért ha választhatnék babapuncit választanék".

2011. márc. 30. 23:02
 24/135 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezek nem a legkorrektebb válaszok..

És remélem, akik örömködnek, h milyen jó is nekik, mert babapuncijuk van(és akkor sarazhatnám minden hülye szöveggel, h az pl. miért előnytelen, de nem fogom, mert nem ez a lényeg, és értelmetlen), azokat majd például a szemöldökük formája, vagy a kislábujjuk formája miatt fogják kritizálni és lenézni, mert körülbelül egy szinten van a probléma, csak ezt senki nem hajlandó felismerni.

2011. márc. 30. 23:08
 25/135 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori tele van ilyen válaszokkal.

A legtöbb ember először mindig leírja, hogy neki mennyivel jobb, aztán válaszol a kérdésre, és próbálja megnyugtatni a kérdezőt. De nem tűnik fel neki, hogy ez kb szarabb, mintha nem is írna...

Pl. csomószor láttam már, hogy olyan kérdésnél, hogy "a barátnőm nem hajlandó orálisan kényeztetni, mi tegyek?" a válaszolók előbb leírják, hogy "én nagyon szeretem csinálni a barátomnak, mindig le is nyelem, szerintem nagyon jó" aztán válaszol vmit a kérdésre, vagy csak közli, hogy "nem értem a bnőd".

Vagy ha vki duci, és amiatt panaszkodik, akkor előbb beírják, hogy: "én vékony vagyok, mindenki szerint tökéletes alakom van, a pasiknak nagyon tetszik", majd odaírják, hogy "ne bánkódj, biztos van olyan pasi, aki a duci lányokat szereti"....

Miért csinálják ezt az emberek?:DD

2011. márc. 30. 23:16
 26/135 A kérdező kommentje:

Hát igen.. Van körülbelül 10értelmes, véletlen ide tévedt ember, aki hellyel közel igyekszik a lehető legreálisabb, és korrektebb választ adni, úgymond őszintén "segíteni", a többi válaszadóra pedig jobb ha nem ad az ember.

Nem szeretnék evvel senkit megbántani, és magamat se dicsőíteni, mert én is csak egy vagyok a sok körül, de sajnos nem sok értelme van ennek az egésznek.

2011. márc. 30. 23:24
 27/135 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj,hogy a kérdés adja ezeket a válaszokat,olyan rántott hús,vagy spenot?Én egy koromat letagadható 40-es fiú vagyok.Volt egy pár lány az életembe,de igazából,azért "tudok"felelni,mert mindenevő vagyok,mind ételbe,mind lányoknál,ugyanakkor inkább gyerekes kinézetem van,mint férfias.Fiatalabb koromba ez érdekelt,ma már nem.Szóval nekem is van heppem pl én a darázs csipőt szeretem rajongásig,a mell méret nem érdekel.Ugye ki lehet találni,hogy nem mindig a nekem ideális lánnyal voltam,de ugyan ugy viselkedtem mindegyikkel,max a darázs csipős,titokban jobban izgatott és ezért a poziturát úgy választottam,hogy közbe láthassam.Tehát finom a spenot is meg a rántotthús is,csak az egyiket jobban izlelgetem,de mindkettőt megeszem.S mivel senki sem tökéletes én taktikázni szoktam (mert itt tulajdonképpen hiuságról van szó),tehát,ha olyan lánnyal van dolgom,aki esetleg cikizni akar a kinézetem miatt,finoman,mintha oda se tartozna,véletlenül felhozom a hiányosságát és máris csend lesz,egalizáltam a dolgot.Eddig mindig bevált.Ha uncsi volt a válasz,mert nem derült ki mit gondolok,akkor röviden,nekem teljesen mindegy,hogy milyen az a bizonyos punci,csak tiszta legyen!
2011. márc. 31. 00:20
 28/135 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kilógós. Soha nem érdekelt, nem foglalkoztam vele, meg se fordult a fejemben, hogy ez baj lehetne.

Amióta itt olvasgatom a kérdéseket elbizonytalanodtam...

Ennek mi értelme?

Most már kezdhetek aggódni...

Van barátom, nem kérdeztem tőle soha, mert fel se merült bennem ilyen kérdés... De nem panaszkodik :D

20/L

2011. márc. 31. 00:22
 29/135 A kérdező kommentje:

Az egyik válaszoló szerint biztosan azért, mert másra vágyik, még véletlenül sem azért, mert a barátodnak az a legnagyobb valószínűséggel tetszik, és kívánatos. Nem vagy egyenértékű egy babapuncissal, te, vmint a puncid nem tetszhet ténylegesen és őszintén a párodnak, mert ez nem felelsz meg a trendnek

De amúgy érezd jól magad, és véletlenül se érezd magad kevesebbnek.:D

eeeeeejjjjjjjjjjjjjj..

2011. márc. 31. 00:28
 30/135 anonim ***** válasza:
Kérdező!Minden választ elolvasol?Esetleg reagálsz is rá?Mert nem értem,miért kérdezed ezt,ha neked válaszolva nem reagálsz,arra ami neked szól???
2011. márc. 31. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!