Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?
Sziasztok!
Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.
Vélemény?
Még egy vmi, felőlem lányok is írhatnak...de velük több értelme lenne a férfi nemszervről beszélgetni. Szóval, oké, pont erről beszélgettünk, de amúgy van értelme ebben szépséget keresni, vagy ezért megbélyegezni olyan jelzőkkel az illetőt, h szétb*szott, vagy csúnyának nevezni, meg egyáltalán, evvel önértékelési problémákat gerjeszteni?
Ez nem olyan ember idegen, vagy antiférfias, h van aki nem nyúl hozzá, vagy "undorodik". Nem hozzáállás kérdése az, h akit szeretek, vagy legalább is vonzódok hozzá, azért úgy szeretem, ahogy van. Ha vkinek barna a haja, a másiknak meg szőke, azért mert az szemet vonzóbb, vagy feltűnőbb, attól még nem csúnyázzák le a barnát? Értitek hogy mire gondolok? Szóval számomra ez nonszensz, h ahogy vki mondta, trend divat lett ebből.
És aki a farokméretekről írt, is igaza van.
Bocs!
*akkor úgy szeretem..
*Ha vkinek barna a haja, a másiknak meg szőke, azért mert az szemet vonzóbb a szőke haj, vagy feltűnőbb, attól még nem csúnyázzák le a barnát
Mert szeret, és oda van érted, de ha választhatna titokban, hogy ne tudd meg, akkor lehetséges, hogy azt választaná, hogy rózsaszín baba puncid legyen. nem biztos, de valószínű így lenne. De mivel szeret téged, természetesen így is oda van a puncidért!
Nekem rózsaszín babapuncim van. Én szeretem, úgy ahogy van.
A párom egyenesen megőrül érte.
Egyébként ennek semmi értelme, mármint, hogy megkérdezni, hogy mi tetszik benne...
Nekem is jobban tetszik az olyan szerszám, ami szép, rendes bőrszínű, nem pedig barna. Esztétika. Ennyi. Semmi különös, csak az jobban tetszik. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.
Úgyan úgy, ahogy mostanában azt a cicit tartják szépnek, ami szép, gömbölyded, kerek. Nekem kissé hegyes van (nem olyan viccesen, de hegyes) és nem vagyok oda érte, mert tudom, van az enyémnél ezereszer szebb is. De ez van. Nekem ezt dobta a gép. Attól nem vagyok kevesebb egy gömbölyű cicis lánynál. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!