Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/135 anonim ***** válasza:
100%
annyira irritáló tud már lenni ez a téma. Mit érdekel titeket, hogy kinek milyen? a Férfiaknál meg a péniszméret van így.. mindenki nagyot szeretne ergó nőknél mindenki "babapuncit" szeretne.. De azt hozzátenném, hogy a salátás, az a kifejlett nőiességet szimbolizálja ezért lehet, hogy kapta ezt a pedofilos nevet.Mármint, volt az a dagadt őskori szobor azt hiszem azon is a kisajkak hosszabbak..Szóval az ideális női alkat szerintem: Homokóra alkat, és kifejlett nemi szerv (kicsit kilógó kisajkak..) és a férfiak 98%-a ugyanúgy szereti, sőt jobban tetszik nekik, vagy nem törődnek vele.
2011. márc. 30. 18:14
 12/135 anonim ***** válasza:
100%
Az is unalmas már hogy itt minden második kérdés "15 centis a f*szom az jó???" Kit érdekel???? Kéne amúgymeg a nyavajának nagyf*szú pasi miért hiszik azt a férfiak hogy az olyan betyár jó ha a nőnek szétb*sszák a méhszáját?????
2011. márc. 30. 18:16
 13/135 anonim ***** válasza:

18:10

Nemhinném :|

2011. márc. 30. 18:26
 14/135 anonim ***** válasza:
91%
Nyalni minden punci megfelelő. A Playboyban viszont nem szeretik a kilógó ajkakat. Hülye divat, de most ez van.
2011. márc. 30. 18:37
 15/135 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még jöhetnek!
2011. márc. 30. 18:47
 16/135 anonim ***** válasza:
21%
Ha kilóg tömködd vissza , nehogy még a végén kiessen! :O
2011. márc. 30. 18:48
 17/135 A kérdező kommentje:

Még egy vmi, felőlem lányok is írhatnak...de velük több értelme lenne a férfi nemszervről beszélgetni. Szóval, oké, pont erről beszélgettünk, de amúgy van értelme ebben szépséget keresni, vagy ezért megbélyegezni olyan jelzőkkel az illetőt, h szétb*szott, vagy csúnyának nevezni, meg egyáltalán, evvel önértékelési problémákat gerjeszteni?

Ez nem olyan ember idegen, vagy antiférfias, h van aki nem nyúl hozzá, vagy "undorodik". Nem hozzáállás kérdése az, h akit szeretek, vagy legalább is vonzódok hozzá, azért úgy szeretem, ahogy van. Ha vkinek barna a haja, a másiknak meg szőke, azért mert az szemet vonzóbb, vagy feltűnőbb, attól még nem csúnyázzák le a barnát? Értitek hogy mire gondolok? Szóval számomra ez nonszensz, h ahogy vki mondta, trend divat lett ebből.

És aki a farokméretekről írt, is igaza van.

2011. márc. 30. 19:01
 18/135 A kérdező kommentje:

Bocs!

*akkor úgy szeretem..

*Ha vkinek barna a haja, a másiknak meg szőke, azért mert az szemet vonzóbb a szőke haj, vagy feltűnőbb, attól még nem csúnyázzák le a barnát

2011. márc. 30. 19:03
 19/135 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem baba, és nem is rózsaszín inkább sötétebb (nekem tetszik, ez az enyém és kész), de eddig még senki nem panaszkodott. A mostani barátom meg könyörög, hogy nyalhassa, azt mondja imádja. Na erre varjatok gombot.
2011. márc. 30. 19:17
 20/135 anonim ***** válasza:
23%

Mert szeret, és oda van érted, de ha választhatna titokban, hogy ne tudd meg, akkor lehetséges, hogy azt választaná, hogy rózsaszín baba puncid legyen. nem biztos, de valószínű így lenne. De mivel szeret téged, természetesen így is oda van a puncidért!

Nekem rózsaszín babapuncim van. Én szeretem, úgy ahogy van.

A párom egyenesen megőrül érte.

Egyébként ennek semmi értelme, mármint, hogy megkérdezni, hogy mi tetszik benne...

Nekem is jobban tetszik az olyan szerszám, ami szép, rendes bőrszínű, nem pedig barna. Esztétika. Ennyi. Semmi különös, csak az jobban tetszik. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.

Úgyan úgy, ahogy mostanában azt a cicit tartják szépnek, ami szép, gömbölyded, kerek. Nekem kissé hegyes van (nem olyan viccesen, de hegyes) és nem vagyok oda érte, mert tudom, van az enyémnél ezereszer szebb is. De ez van. Nekem ezt dobta a gép. Attól nem vagyok kevesebb egy gömbölyű cicis lánynál. :)

2011. márc. 30. 20:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!