Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?
Sziasztok!
Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.
Vélemény?
Akkor remélem veled soha az életbe nem fogok összefutni, vagy hasonló "pasikkal":D.
Milyen antikvár? Ja akkor már értem, hogy miért van pedofil elnevezése :).Pedig érdekes, nekem is olyanom van de eszem ágában sem jutott, hogy ez olyan nagy valami lenne. Tudod mit, inkább kívánnám azt, hogy bárcsak másmilyen puncim lenne mint pl salátás( a többit nem tudom milyenek vannak)mert akkor az olyan selejtes barmokat, mint amilyen te vagy "kedves" 50%-os jobban ki tudnám szűrni egy életre! :) Na ez jobb lenne.
Nem igaz, persze hogy nem igaz. A könyv se ott nyílik ki ahol a legtöbbet használják ugye... :D
Lehet hogy én vagyok a selejtes barom, mert van ízlésem, és adok a megjelenésre, de ti akkor meg igénytelen csipogó kiscsitrik vagytok. Nem lennék a pasitok helyében, szerencsétlennek nap mint nap elviselni ezt a cirkuszolást...
"Lehet hogy én vagyok a selejtes barom, mert van ízlésem, és adok a megjelenésre, de ti akkor meg igénytelen csipogó kiscsitrik vagytok. "
nem veszed észre, hogy neked van bajod mindennel?:)
Nekünk csak az undorító mentalitásoddal van a bajunk, vagyis azzal, hogy ilyen buta vagy, hogy azt hiszed a sok szextől lesz valakinek ott olyan amilyen...De mint írtam,a h.ülye embert nem igazán lehet bármivel is meggyőzni :) .
Én csak a mérhetetlen butaságokra szoktam így kiakadni, mint amilyeneket te is összehordassz.
Mellesleg én is adok a megjelenésre, meg az eszemre is- látom neked ott már bepókhálósodott, nem igazán tudsz vele mit kezdeni.
"igénytelen csipogó kiscsitrik vagytok"
Igénytelen? Aztán ugyan miért? Szerinted ha vkinek salátás, az mégis mi a büdös szart tud vele kezdeni, hogy ne legyen olyan? Elárulom: SEMMIT!!!!!!!!
Te pl mit tudnál csinálni, ha görbe lenne a farkad? Vagy ha nagy lenne a mellbimbód?
Vagy ha barna lenne a szemed, hogy tudnád kékre varázsolni?
Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, mint már mondtuk, magasról szarunk rá.
De fogd már fel, hogy ezen nem lehet változtatni. Ez nem igényesség meg igénytelenség kérdése.
Az az igénytelen, aki nem mossa.
15:01
A megjelenésed mit sem segít azon, hogy primitív vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!