Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
 101/135 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a stílust egyébként bizonyos korral kinövik, vagy ez maradandó sérülés lehet??
2011. ápr. 7. 23:51
 102/135 anonim ***** válasza:
2%

Stílus??? Miről beszélsz?

Szerintem ronda és visszataszító, nem kell és kész, van választási lehetőségem :@

2011. ápr. 8. 00:01
 103/135 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt a "szétnyomott"-ra gondoltam, másrészt a "Nekem nem tetszik" egy kulturált kifejezésformája lenne ugyan annak, amit mondasz, csak esetleg nem sértenél vérig senkit, és nem úgy tűnne, hogy egy iq bajnok s*ggfej vagy te is, mint 50%-os barátunk korábban.
2011. ápr. 8. 00:16
 104/135 anonim ***** válasza:
98%

"Szerintem ronda és visszataszító, nem kell és kész, van választási lehetőségem :@"

Nem gáz, hagyjátok, úgysem lesz vele dolgotok. :D Már megírta, hogy mire kell neki nő. Csak milyen "poén" már, hogy meglátja helyzetben a csaj nuniját, és akkor hirtelen eszébe jut, hogy nem ment el a nagyiért a reptérre :D Vagy mostanában kérdőívekkel mászkálnak randira a pasik? xD

2011. ápr. 8. 02:35
 105/135 anonim ***** válasza:
95%
Úristen! Ilyen hülyeségen vitatkozni de komolyan!!! Én most jöttem rá hogy nekem "baba" féle van nem tudtam hogy létezik olyan pl. hogy salátás meg baba. Látjátok hogy ez az 50°%os mennyire idióta és hogy nem lehet elmagyarázni neki amit akartatok, de azért csak csináljátok! Hát hagyjátok már ezt a nyomorékot a f*szba! Örülne ha egyáltalán p*na közelébe jutna! Lehet hogy még azt se látott élőben!
2011. ápr. 8. 08:54
 106/135 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad van, de neked se esne jól, ha más a környezetedben, pl internet, és az ott huszárkodók, felhívnák a figyelmed, h milyen gusztustalan a nemi szerved, és az ezért és ezért néz ki így, mikor az egész egy nagy handabanda, unalmunkban már nem tudjuk, megint mivel baszogassuk a másikat. És a legrosszabb, h ebben lányok is kiveszik a részüket, csak h bántsák a másikat. Sztem egyiknek sem kéne a másiknál jobbnak lenni, mert biztos vagyok benne, h ha nem lenne internet, amin így terjedne a hülyeség, ami ugye ragadós, akkor fel ennyi punci probléma nem lenne.

Nekem is saláta puncim van, és az életben senki nem hívta fel rá a figyelmet, h csúnya, vagy bármi, ezért fel sem tűnt, h "rossz" lehetek ezért. Sőt, nem ömlengek, mert kínos, de épp ellenkezőjét állította, igaz az a kevés ember is, akivel voltam, de imádták. Vszínű engem szerettek, és ez csak egy plusz volt.

Most meg mindenki ezen stresszel, mert így nyilvánulnak meg emberek. Bántó ám ez. Sőt gyerekes, és primitív.

2011. ápr. 8. 11:35
 107/135 anonim ***** válasza:
100%

Közben eszembe jutott, hogy ezek az "undorító, nem kéne" hozzáállású emberkék, ha esetleg valaha szerelmesek lesznek egy lányba úgy igazán, aztán arra kerül a sor, hogy lefekszenek vele, és meglátják, hogy neki is olyan van, ami nem tetszik nekik, akkor kikászálódnak az ágyból és közlik vele, hogy szívem kiszerettem belőled mert ronda a p*nád, szia?! Vagy mi?

Már úgy értem abban az esetben, ha egy pillanatra feltételezzük, hogy előbb szeretnek bele, és aztán fektetik le...

Egyébként személy szerint azért próbáltam 50%-os barátunkat meggyőzni, mert az ilyenek nem csak hogy hülyék, de még dicsekszenek is vele. Képesek meggyőzni egyébként eredetileg normális gondolkodású embereket ilyen ökörségekről, akik aztán szintén ilyen elmebeteg módon fognak gondolkozni a lányokról.

Nekem valószínűleg nem lesz dolgom ilyen emberrel, mert jó esetben az én korosztályom tizenévesen még nem is hallott ilyesmiről, ha pedig most hall, akkor nem süllyed le erre a szintre. De a fiatalok még befolyásolhatóak, és láthatóan meg is tanulnak pár egetverő ökörséget. Én pedig őszintén sajnálom azt a lányt, akit ez alapján ítélnek meg, vagy inkább el.

Néha naivan azt hiszem, hogy ha az ember felvilágosít pár félrenevelt kamaszt, annak lesz valami hatása, de ebbe most beletört a bicskánk, és ez szomorú.

2011. ápr. 8. 15:50
 108/135 anonim ***** válasza:
100%
50%-os barátunknak szövegértési problémai vannak. Lehet azért nem szereti a "könyveket", pedig ha tudná, hogy mindig új történet mesél.
2011. ápr. 8. 17:50
 109/135 anonim ***** válasza:
0%

Beleszeretni egy ilyen lányba? Fujjjj...előbb hagynám hogy vérebek harapják le a farkam +o( Nem kéne salátás puncijú lány, nekem olyan szépen nem tud könyörögni...

már csak azért se szerethetek bele, mert egyetlen hely van ahol a romantika megelőzi a szexet - ez pedig a szótár. Ezt jól jegyezzétek meg lányok :PPPPPPPPP

2011. ápr. 8. 18:44
 110/135 A kérdező kommentje:

Oké, köszönjük te nagyon okos.

Isten nem bottal ver...

2011. ápr. 8. 18:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!