Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
 121/135 anonim ***** válasza:
4%

Most mit játszod a hülyét?

ha normálisan meg lett volna fogalmazva akkor is le lettek volna pontozva ezek az emberek.

nem ez az első kérdés, ahol ezt tapasztalom.

2011. ápr. 11. 23:41
 122/135 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom mit kell itt gyanúsítgatni. Honnan veszed, hogy az pontozta le a válaszolókat, akinek salátája van? Ez már több, mint szánalmas.

Lassan már a gazdasági válságért meg az éhező afrikai gyerekekért is mi leszünk felelősek.

Biztos a hatalmas kisajkam elkezdett önálló életet élni, és lepontozta a babapin@sokat.

2011. ápr. 11. 23:55
 123/135 anonim ***** válasza:
0%

Miért akkor szerinted ki pontozta le?

Az afrikai éhezők?

Sőt biztosan ők pontozzák le minden egyes kérdésnél!

2011. ápr. 12. 00:09
 124/135 anonim ***** válasza:
95%
Tessék, én színt vallok. Mindenki lepontoztam, aki alpári volt, és azt is aki tele van h*lye sztereotípiákkal, és csak megy mint a vakló, nem gondolkozva egy pillanatig sem, a fejlődőképességről nem is beszélve. (Bár általában ez a 3 jelző minden egyes lepontozott válaszban megjelent, így együtt.)
2011. ápr. 12. 00:24
 125/135 anonim ***** válasza:
0%

Akár mennyire úgy gondolod, nem neked van igazad.

Nekem a fekete hajú, nagy mellű, nagy seggű csajok jönnek be babapuncival, borotválva, kleopátra hajjal, francia körmökkel, magassarkú papuccsal és még sorolhatnám az ideálom jellemzőit.

De ez nem jelenti, azt h nem kúrnák le, egy szőke, kisebb mellű,seggű csajt.

Csak azt, h ez az ideálom és ezt én fogom elmondani, h mi az ideálom nem te meg nem is az idióta barátnőid!

Az, h ezt meg nem bírjátok felfogni, h mindenkinek más tetszik, az csak a te bajod!

Ha annyira tetszene a sz*aros salátapuncid nem itt vernyákolnál...

2011. ápr. 12. 00:40
 126/135 anonim ***** válasza:
100%

00:40

Te most miről beszélsz???

2011. ápr. 12. 00:41
 127/135 anonim ***** válasza:
100%
Megáll az eszem! Nem lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani? Lehet ideál a babapunci, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy nem tudnak néhányan kulturált, értelmes, válaszokat adni, hanem trágárul, a másikat minősítve kezdenek el beszélni. Az ember írja le a saját szubjektív (ha már objektív nem tud lenni) véleményét és a minősítést azt tartsa meg magának. Ezt olyan nehéz megérteni?!
2011. ápr. 12. 11:51
 128/135 A kérdező kommentje:

...

Amúgy meg fel lett pontozva babapuncis és saláta puncis, és úgyszint lepontozva. Szóval olyan éles határ nem vonható.

És látom, itt vagy olvasni nem tudnak, vagy szöveget értelmezni. Én már nem tudok válaszolni, mert nincs értelme.:)

Senki nem arra reagál, amit írunk, csak rossz indulatú, és támad.

Persze mindenkinek más tetszik, és kész. Rá lehet fogni esztétikára, és másra nem..mert más nem jut eszembe más:D, h mi értelme is van annak, h kategorizáljuk, de itt sokan nem reális, nem korrekt válaszokat adtak, és nem észérvekkel támasztották alá, ha nem fa*zságokkal.

2011. ápr. 12. 15:54
 129/135 anonim ***** válasza:
lányok,ha valki szeretné beszélgetni a témáról ,írjon privit üdv
2011. júl. 28. 16:18
 130/135 anonim válasza:
67%

Hello!

Tudom ez kicsit más, de nekem átlagos egyenes nemiszervem van, és sok lánytól hallom, hogy jaj de jó, mert ha másmilyen lenne lehet hozzá se nyúlna....25\F

Nem ítélek el senkit azért, hogy milyen ott lent, de ha választhatok, én is a rejtettebb kisajkakkal vagyok barátságba(bocsánat!) persze ha szerelemről van szó mindegy!:)

De ha a lányok elítélhetik az esetleg ferde kampófarkú fiúkat, ahogy ugye hallom, akkor ne szóljon meg senki senkit! Ha van véleménye akkor meg azzal próbáljon meg NEM megbántani másokat!

A kicsit megereszkedettebb lányok pedig lehet hogy még jobbak is, csak még nem ismertük fel:) Amúgymeg tök mindegy mindenki megtalálja a párját, csak ápoljátok magatokat!:D Puszi Nektek!:)

Szép Napot!

2011. nov. 1. 14:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!