Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
 111/135 anonim ***** válasza:
96%

"Fujjjj...előbb hagynám hogy vérebek harapják le a farkam " ---> nem is lenne mit leharapni?

Teszed itt a nagy vagányt, valószínűleg meg női nemi szervek csak tv-ben, vagy a neten láttál.

Szégyellhetnéd magad a felfogásod miatt, és hogy nem tudsz normálisan hangot adni a véleményednek.

Remélem, hogy egyszer halálosan szerelmes leszel egy "kiskönyves" lányba, de az majd elküld melegebb égtájra, azzal, hogy ilyen csökött agyú neki nem kell.

2011. ápr. 8. 19:09
 112/135 anonim ***** válasza:
0%

Attól ne félj hogy szerelmes leszek ilyenbe :D előbb fagy be a pokol...

Ha ti válogattok a pasik közt, én is válogathatok köztetek. Egyenjogúság van :P

2011. ápr. 8. 19:16
 113/135 A kérdező kommentje:

Jaj, hülyeséget beszélsz, fejezd már be. Honnan tudod kibe szeretsz bele és mikor? És ha ezért vkit dobsz, impotens vagy, ennyi. Aki egy nő testét ennyire tartja..

Mind1, nagyon sajnálom már előre is szegényt.

És h ki válogat vagy ki nem, az én nem tudom. Elég szégyen fiútól lánytól is, ha nem szerv alapján válogat vagy ítél.

És ezredszerre mondjuk el, h nem az a baj, h nem tetszik, hanem h ilyen primitív vagy, azok alapján amit írsz, ill butaságot beszélsz.

Én befejeztem.

2011. ápr. 8. 19:31
 114/135 anonim ***** válasza:
0%

Jó, nem akartam bunkó lenni, de nekem ez a véleményem, hogy a szétdugott cafatokban lógó nuni az ronda és gusztustalan +o(

És igenis, ha a lánynak ilyen, közlöm vele hogy fel is út le is út. Nemhiszitek? Nocsak tegyünk egy próbát :P

2011. ápr. 8. 19:41
 115/135 anonim ***** válasza:
98%

Te aztán biztos tökéletes vagy:D Szívesen megnéznélek (meg le is köpnélek, de az mellékes).

Még mindig nem a véleményed miatt, hanem az undorító, gusztustalan, szánalmas stílusod és fogalmazásod miatt.

2011. ápr. 8. 19:43
 116/135 anonim ***** válasza:
97%

"szétdugott cafatokban lógó nuni"

Mint azt már többször leírtuk te agyament h*lye, hogy egy SZŰZ!!!! érted??? SZŰZ lánynak is lehet olyan. Nem, nem a horoszkópja szűz!

Édes Istenem, add hogy ezek sose szaporodjanak!!! :(

Hogy lehet valaki ennyire visszamaradott????

Lassan tényleg beszüntetem ennek az oldalnak a használatát, mert itt tömegével gyűlik össze az emberiség szemete, és ez felettébb kiábrándító.

Tessék, már én is egyre alpáribb leszek =(

2011. ápr. 8. 20:00
 117/135 anonim ***** válasza:
100%

[link]

:)

2011. ápr. 8. 22:52
 118/135 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a kommenteket remekül szórakoztam, köszi:DD

Hajrá saláta punci én szeretlek!:DD

2011. ápr. 11. 20:04
 119/135 anonim ***** válasza:
4%

Latom elvezed, h szo*pathatod a csajokat ezzel:D

Egyebkent eleg fura, h aki azt irja, h babapunci az le van pontozva, de aki salatazik az nincs.

Gondolom a salatas csajok pontozzak le a masikat, miert??

Talan, mert igaza van Miss 65%-nak es irigyek vagytok....

Arrol nem is beszelve, h mindenkinek van idealja.

Persze nekem is a babapunci:)

2011. ápr. 11. 21:01
 120/135 A kérdező kommentje:

Az legyen a legnagyobb problémája vkinek, h le lett egy kérdésben pontozva. Megláttad a lényeget.

Sztem sokkal nagyobb gáz, h eddig fajultak a dolgok, h minősítik és szelektálják az emberek egymást ilyen alapon.

Gratulálok hozzá nekik!:) Vszínű a pontozás ennek szólt.

És itt ezredszerre mondom, ha már itt tartunk, h ebben is van tetszés, nem tetszés, meg divat, nem az a baj, ha van ideál, hanem a megnyilvánulási mód, meg a sok butaság.

Na mind1, erről ennyit!

2011. ápr. 11. 22:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!