Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Oké, h a baba punci a szép, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.

Vélemény?

2011. márc. 30. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/135 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az a legszebb, amilyen az aktuális barátnőmé. Ez a lányok hülyesége, hogy az egyik jobb mint a másik. Ez a babapunciirigység tipikus jelensége.
2011. márc. 30. 17:45
 2/135 anonim ***** válasza:
26%
én örülök h nekem nem nagyobb semmim, csiklóm csak izgulós helyzetben, amúgy normális, semmi kilógós dolog. Nekem spec azért nem tetszik, mert az olyan mintha kilógna a nyelve. Nem ítélem el, semmi ilyen, de boldog vagyok, h nekem nem olyan.
2011. márc. 30. 17:46
 3/135 anonim ***** válasza:
11%
Nyilván nem túl szép, ha "kilóg", de ez van.
2011. márc. 30. 17:49
 4/135 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam h nagy baj. Ha szerelmes lennék valakibe, valószínűleg azzal együtt imádnám. (a simapuncis előző)
2011. márc. 30. 17:50
 5/135 anonim ***** válasza:
29%
Én is örülök hogy nekem a baba féle van, mert a kilógós sztem is csúnya, de erről nyílván nem tehet az illető.
2011. márc. 30. 17:56
 6/135 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ez meg is erősíti az elméletem. Ahogy nézem rajtam (első) kívül csak lányok válaszoltak, őket érdekli a puncijuk, engem meg nem zavar, hogy nem "baba". Érdekes.
2011. márc. 30. 17:57
 7/135 anonim ***** válasza:
100%

ez akkora baromság sztem...mégha 1 arcról beszélnénk, h kié a szebb, azt ugye nap-mint nap látja mindenki.

de a p*ncit jó esetben csak pár ember, és csak intim helyzetben.

ha vki szeret v.kit, az hatalmas, kilógó, lila kisajkakkal is szereti...max. nem nézetgeti annyit, hanem beteszi, amit be szokás, nem? XD

nem értem, minek irigyelni a babap*ncit...nekem olyan van, de ezt csak az tudja, aki velem van, ill. akinek elmondom, ha rákérdez.nem szoktam meztelenül mászkálni, dicsekedni vele, és akivel összejövök, az úgyis csak az ágyban látja előszőr, nem amiatt szeret, v. utál meg.

nem szabad önbizalomhiányosnak lenni...van olyan is, akinek + a "qtyafülü" p*nci tetszik. :D

20/L

2011. márc. 30. 17:57
 8/135 anonim ***** válasza:
19%

Én is örülök, hogy nekem nem lóg ki semmi és esztétikus, de arról sem tehet senki, ha kilóg vagy olyan salátás.

Amúgy a babapunciirigységen jót röhögtem:D

2011. márc. 30. 18:02
 9/135 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ezer évvel ezelőtt talán olvastam valahol, hogy az nem szép, ha nem egyforma, aztán nem találtam meg soha újra, hogy hol olvashattam, így végül azt hittem, csak képzeltem. De ezek szerint nem, tényleg van olyan, aki szerint ez nem szép. De ettől függetlenül ez is valami silány trendihóbort lehet, valami elmeroggyant találhatta ki.

Engem viszont az irritál, hogy "babapunci". Ha már így sikerült két csoportra osztani a dolgot, legalább ne ilyen visszataszító pedofil nevet talált volna ki az aki kitalálta. Már ha nem volt eleve pedofil. Csak szerintem borzalmas ez az elnevezés??

Én örülök, hogy nekem nem olyanom van, mert félnék, hogy a pedofilokat vonzom vele!!

2011. márc. 30. 18:02
 10/135 anonim ***** válasza:
28%
előző: ne is titkold, h babap*nciirigységed van :P XD
2011. márc. 30. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!