Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, h a baba punci a szép, a top10, de azon mit nyaltok?
Sziasztok!
Nem provokálni szeretném az embereket, és igen, biztos tök jó és szép az ilyen típusú punci(bár én inkább a tájban, vagy egy szép képben gyönyörködök). De ha már agyon van sztárolva, annyit engedjetek meg, h megkérdezzek, anélkül, h leszólnám ezt a típust, h miért rossz, ha valakinek nagyobb a csiklója, nagyajkai, vagy akár kisajkai? Ez egy természetes dolog, egyfajta különbözőség a másiktól, ráadásul kinek mi, de sztem vhol izgalmasabb is.
Vélemény?
ez akkora baromság sztem...mégha 1 arcról beszélnénk, h kié a szebb, azt ugye nap-mint nap látja mindenki.
de a p*ncit jó esetben csak pár ember, és csak intim helyzetben.
ha vki szeret v.kit, az hatalmas, kilógó, lila kisajkakkal is szereti...max. nem nézetgeti annyit, hanem beteszi, amit be szokás, nem? XD
nem értem, minek irigyelni a babap*ncit...nekem olyan van, de ezt csak az tudja, aki velem van, ill. akinek elmondom, ha rákérdez.nem szoktam meztelenül mászkálni, dicsekedni vele, és akivel összejövök, az úgyis csak az ágyban látja előszőr, nem amiatt szeret, v. utál meg.
nem szabad önbizalomhiányosnak lenni...van olyan is, akinek + a "qtyafülü" p*nci tetszik. :D
20/L
Én is örülök, hogy nekem nem lóg ki semmi és esztétikus, de arról sem tehet senki, ha kilóg vagy olyan salátás.
Amúgy a babapunciirigységen jót röhögtem:D
Érdekes, ezer évvel ezelőtt talán olvastam valahol, hogy az nem szép, ha nem egyforma, aztán nem találtam meg soha újra, hogy hol olvashattam, így végül azt hittem, csak képzeltem. De ezek szerint nem, tényleg van olyan, aki szerint ez nem szép. De ettől függetlenül ez is valami silány trendihóbort lehet, valami elmeroggyant találhatta ki.
Engem viszont az irritál, hogy "babapunci". Ha már így sikerült két csoportra osztani a dolgot, legalább ne ilyen visszataszító pedofil nevet talált volna ki az aki kitalálta. Már ha nem volt eleve pedofil. Csak szerintem borzalmas ez az elnevezés??
Én örülök, hogy nekem nem olyanom van, mert félnék, hogy a pedofilokat vonzom vele!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!