Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm Nővéréve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?

18/F

2011. márc. 24. 18:32
 81/115 anonim válasza:
kicsit, de a nővéremet még jobban utálnám!
2011. márc. 27. 23:59
 82/115 A kérdező kommentje:
mi a fas.zom ez?
2011. márc. 28. 00:00
 83/115 A kérdező kommentje:
már kur.vára kezd elegem lenni az ilyen "kamu" meg ilyenekből kurv.ára nem kamu akik ilyenekkel foglalkoznak azok kapják be a fas.zomat, én a véleményeteket kérem ki.és leszarom hogy elhiszitek e vagy sem mert nem tudom bebizonyítani. hogy igaz.
2011. márc. 28. 00:07
 84/115 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a francba a csajt. A testvérével valószínű miattad egész életükbe utálni fogják egymást, ráadásul még egy háztartásba is kell lenniük. Ha látszólag meg is bocsájt soha nem fog igazából megbocsátani. Amennyire egy nőt meglehet szégyeníteni te megtetted. A nővére a családja és esetleg a barátai előtt(a nővére vagy ő úgyis elmondja) de főleg önmaga előtt.

Te tovább tudsz lépni, de a csaj életét ennél jobban ne b@szd el,

22/L

2011. márc. 28. 00:20
 85/115 A kérdező kommentje:
de nekem ilyeneket ne mondjál hogy "Amennyire egy nőt meglehet szégyeníteni te megtetted" :S:( és nem fogom békén hagyni..tudom hogy a szíve mélyén biztos szeret. legszívesebben elutaznék vele egy lakatlan szigetre. és akkor biztos kibékülnék vele.:S
2011. márc. 28. 00:28
 86/115 anonim válasza:
Tricikli!
2011. márc. 28. 01:09
 87/115 anonim ***** válasza:
Ha velem csinálnál ilyet a szivem mélyén biztos utálnálak.:) Hagyd békén, ne járj utána nem kíváncsi rád, jó hülye lenne a csaj ha kibékülne veled. De erőssen kétlem. A családi életét tönkretetted, nem volt ez elég?
2011. márc. 28. 01:13
 88/115 anonim ***** válasza:
90%

Mesélek Neked egy viccet, hátha jobb kedvre derülsz egy picit...

A székely legény udwarolni megy a szomszéd faluba. El is kéri az apjától a biciklit.

Mondja az öreg!

Fiam,odaadom,de nesze itt van ez a doboz vazelin,és ha megdörren az ég jól kend be,nehogy megrozsdáljon nekem.

El is ment a fiú.

Odaért,ép vacsoráztak,a fiú is leült velük enni.

Befejezték az evést. Erre azt mondja a lány apja

Az fog mosogatni,aki hamarab megszólal!

Mindenki hallgat!

Erre mitgondol a legény,felrakja a lányt az asztalra,és jól megkeféli.

Az öregnek már vöröslik a feje de nem szól semmit.

Tovább hallgat a család.

A fiú erre felkapja az anyósát,és istenmáriáson megkeféli.

Az öregnek már füstol a feje,de nem szól semmit.

Egyszercsak megdörren az ég, kapja a fiú a vazelint,erre megszólal az öreg:

Jó' van fiam,én mosogatok!!!

2011. márc. 28. 01:34
 89/115 anonim ***** válasza:
szar ember vagy, mondjuk a nővére még nagyobb szar. szakíts a barátnőddel, nyilvánvalóan nem szereted, a szeretetről sok fogalmad nincs. bocs :(
2011. márc. 28. 02:02
 90/115 anonim ***** válasza:

simán laza bakker

ne mondj semmit a nődnek,amit nem tud az nem is fáj neki,mind2 csajt húzogasd ahogy lehet

2011. márc. 28. 02:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!