Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F
2011. márc. 24. 18:32
61/115 anonim 

válasza:

"dugd meg az anyját is!"
Csak most láttam meg ezt a kérdést, de némelyik válaszon úgy röhögtem, hogy alig találtam el a minősítő gombokat. :D
62/115 anonim válasza:
22:44-es vagyok még mindíg ...
elmondta neki, te meg még tagadod is, legalább vállalnád a tetted után a felelőséget!
18/L
63/115 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem kamu én is jártam így,az lett a vége,hogy hallgattunk mindketten,mert ha kiderül akkor nehezen nézett volna a családja és a testvére szemébe,úgyhogy azóta is jol elvagyok,egyáltalán nincs bűntudatom,egészségemre vált
64/115 A kérdező kommentje:
aza 18 éves lányka ne okoskodjon. hidd el hogy nem vettem könnyen a szakítást először el se akartam hinni.hogy ilyen történt velem. állítólag az anyjuk is megtudta! de a nővére megint zaklat..
2011. márc. 27. 23:18
65/115 anonim 

válasza:

Dugjad akkor tovább a nővérét te gyökér!!! :D
66/115 anonim válasza:
ha a nővére megint szaklat akk küld el a francba, főleg ha fontos neked a húga ...
ha tényleg annyira megrázott a szakítás akkor pedig próbáld meg vissza szerezni.
üdv: az a 18 éves lányka
67/115 A kérdező kommentje:
te megbocsájtanál?hmmm? megtennék érted akármit. mert nagyon szeretlek. persze mondani mindent lehet.
2011. márc. 27. 23:26
68/115 anonim 

válasza:

Hát ezt szó szerint elba.sztad :)
Tudod nemet is lehet mondani, uh. ne sírj.
69/115 anonim 

válasza:

Grat!!!! hülye gyerek vagy! Nem ismered a NEM szót! bebuktál---
70/115 A kérdező kommentje:
visszaszerzem. ha megdöglök akkor is.csak nem tudom hogyan fogok az anyja szemébe nézni ha tényleg ö is tudja. az meg gondolom elmondja a férjének..hát bemutatkoztam. azt hiszem. egy életre.:(
2011. márc. 27. 23:38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!