Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F
2011. márc. 24. 18:32
31/115 A kérdező kommentje:
istenem! felbasztatok. megyek majd való világ után jövök addig normális válaszokat légyszíves:S
2011. márc. 24. 19:09
32/115 anonim 

válasza:

Sztori nélkül ne is gyere vissza!!! :DDDDDDD
33/115 anonim 

válasza:

Na kitaláltam! Barátnődet felszedem, megdugom, és akkor már kvittek vagytok! Meg barátnőd anyját is! Csak mondd a neved meg h hova menjek!
34/115 anonim 

válasza:

elképzelem ahogy a csávó barátnőjének a háza előtt emberek sorakoznak. "Jöttem megdugni anyukát!" "én anyukát és kisebbik lányt egyszerre!" "tőlem akár apuka is beszálhat"
35/115 anonim 

válasza:

Lehet hogy most te erre nagyon büszke vagy, és ahhoz mit szolnál ha mi meg a te "barátnődet" dugnánk
36/115 anonim 

válasza:

meglepődnék mert perpill szingli vagyok mert az asszonyom megcsalt és kidobtam a p*csába.
37/115 anonim 

válasza:

Tanyts mester! Írd már le a storyt! Vagy küld el pm-ben. Nem adom tovább senkinek.
38/115 anonim 

válasza:

De az a utolsó hozzászolásom a CASANOVÁHOZ SZÓLT XDD
39/115 anonim 

válasza:

tényleg írd le a sztorit, mert szerintem sokmindenkit érdekel :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!