Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F
2011. márc. 24. 18:32
1/115 anonim 

válasza:

haver ha tényleg olyan jó a teste én csak irigyelni tudlak. Ha meg ő támadott le max össze jössz vele a huga után.
3/115 anonim 

válasza:

Vitatsd meg a nővérével. Mondjátok-e el vagy nem.
Vázolom mi történhet:
1.)Elmondod megbántad mind a 2-en és bocsánatot kértek:MEGBOCSÁT!
2.)Elmondod megbántad mind a 2-en bocsánatot kértek:SZAKÍT!
3.)Nem mondod el.
Az utolsónak annyi a hátránya hogy lehet megtudja.Akkor lehetséges, hogy dob.Nagy a valószínűsége.Nem ismerem a barátnődet igy nem dönthetek helyetted.
4/115 A kérdező kommentje:
könnyen beszéltek:(
2011. márc. 24. 18:38
5/115 A kérdező kommentje:
elég friss kapcsolat azaz igazság a barátnőmmel se feküdtem le még de a növérével már igen. 2 hónapja vagyunk együtt
2011. márc. 24. 18:39
6/115 anonim 

válasza:

Kis fiatal f*szfej vagy még. Erre mást nem lehet mondani. Akár elmondod, akár nem, egyszer úgy is kiderül és akkor kidob a p*csába, csak akkor még dühösebb lesz rád, ha nem tőled tudja meg.
7/115 anonim 

válasza:

feküdj le az eredeti barátnőddel aztán minden rendben
8/115 anonim válasza:
sztem meg vidd agyba mind 2ot egyszerre az a legjobb probald meg:D
10/115 anonim 

válasza:

Akkora kamu mint a ház....melyik testvér csinálná ezt meg a húgával? Az is vicces h mennyien beveszitek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!