Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F
2011. márc. 24. 18:32
21/115 A kérdező kommentje:
már annyi mindenre gondoltam:S ha most ez kiderül tuti hogy összevesznek biztos! vagy ha rosszba lesznek egymással és nővére felvág ezzel! akkor abból hogy fogok kijönni?
nem akarok még egy menetet. és igen elásom magam jó mélyre.:S:'(
2011. márc. 24. 18:57
22/115 anonim 

válasza:

Kajak mond már el olyan kíváncsiak vagyunk. Te leszel az istenünk tőled akarunk már tanulni is. Mert most az hogy letámad a nővér wc-ből visszafele és lesmárol az még hagyjám de hogy meg is döngetted.
23/115 A kérdező kommentje:
DE HOGY JÖTT EZ A WC? SEMMI KÖZE A WCHEZ!
2011. márc. 24. 18:59
24/115 anonim 

válasza:

NŐVÉRÉT,HÚGÁT, ÉS AZ ANYJUKAT IS EGYSZERRE vidd az ágyba mind a 3-at.XDDD de az apjuktól biztos fogsz kapni egy sallert, ha ezt megtudja és persze ha nem kamu
25/115 anonim 

válasza:

Mond már el vazze, én is kíváncsi vagyok a sztorira :D
26/115 anonim 

válasza:

a wc csak egy pálda barátnőnél máshova nem szoktak kimenni a fiúk. Egyébként meg normális testvérek megbocsátanak egymásnak idővel. Bár nem tudom mert nálunk durva lett volna bátyám bnőjét meghúzom vagy ő az enyémet köztünk azért 9 év van.
28/115 A kérdező kommentje:
hagyatok már nem dugok többet félre! sztorit meg nem kaptok.
2011. márc. 24. 19:06
29/115 anonim 

válasza:

ÉS MELYIKKEL VOLT JOBB KUFIRCOLNI??????
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!