Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm Nővéréve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?

18/F

2011. márc. 24. 18:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
pumpálj puncit
2011. márc. 28. 05:21
 92/115 anonim ***** válasza:
Szerintem te még szüz vagy! Csak beakarsz vágodni itt mindenkinél!
2011. márc. 28. 09:04
 93/115 anonim válasza:
Rendes nővére van, biztos szeretheti a húgát... És te is biztos szereted a csajod már bocs :S
2011. márc. 28. 09:45
 94/115 anonim ***** válasza:

Hagyd békén a volt barátnődet, nem érdemled meg, hogy megbocsásson. Én nem tenném! Mégpedig azért, mert nem tudnék többé bízni benned. Ha a nővéremmel megcsaltál, egy idegen lánnyal is megtennéd lelkiismeret furdalás nélkül. Mindig ott motoszkálna bennem ez a gondolat, bármennyire is akarnád bizonyítani az ellenkezőjét. Most mondhatod, hogy de ilyen nem fog még egyszer megtörténni, blablabla. Kutyából nem lesz szalonna! Ha van egy kis esze a lánynak, nem hagyja, hogy visszakönyörögd magad. Őszintén! A szemébe tudnál nézni? Én a helyedben szembeköpném magamat, az lenne a minimum. Meg a drága nővérke is ássa el magát jó mélyre, mert az ilyen nem testvér. Hogy tudtátok így megbántani a barátnődet? Nem vagy te állat, hogy csak az ösztöneidre hallgatva a farkad után menj. Tudni kell nemet mondani, nem pedig utólag siránkozni. Még egyszer mondom, hagyd békén a lányt, elég nehéz lehet neki így is, hiszen együtt kell élnie a kedves nővérével. Nem hiányzol oda még te is! Undorító, amit műveltetek, hülye lesz megbocsátani neked.

25/L

2011. márc. 28. 10:44
 95/115 anonim ***** válasza:

ma 10:44

Téged is palira vettek,kedves Naiva!

2011. márc. 28. 10:47
 96/115 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kamu! Talán viccesen hangzik,de annó mikor 17éves voltam,a párom megdugta az ikertesómat! Lehet röhögni,hogy biztos összekevert minket...

Én a helyedben elmondanám,de akkor tuti lapátra kerülsz!!

Ha nem mondod el,akkor is kiderül szerintem,mert a tesó biztos akar folytatást.

2011. márc. 28. 11:30
 97/115 anonim ***** válasza:

ma 11:30

pedig akkora kamu mint egy ház!!!!

ki foglalkozna már kisfiúkkal?

csak szerette volna megdönteni

a növérét,de még a húgát sem volt

képes..lúzer

2011. márc. 28. 11:53
 98/115 A kérdező kommentje:
ha valaki visszafele is olvasna kiderülne hogy már szakítottunk pénteken.és én vissza akarom szerezni és vissza is fogom. ha megrohadok is.
2011. márc. 28. 13:20
 99/115 anonim ***** válasza:

ma 13:20

Remélem nem megy vissza hozzád a leányzó,mert még jól megbaszni sem tudtad..

2011. márc. 28. 13:29
 100/115 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

ha valaki visszafele is olvasna kiderülne hogy már szakítottunk pénteken.és én vissza akarom szerezni és vissza is fogom. ha megrohadok is.

Nézd, ha a barátnőd helyében lennék, tőlem megrohadhatnál, ezek után olyan magasról leszarnálak, hogy az se érdekelne élsz-e, halsz-e. Képtelen lennék benned tovább bízni. Ne nagyon reménykedj, hogy ő majd másképp áll hozzá.

2011. márc. 28. 13:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!