Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F

Hagyd békén a volt barátnődet, nem érdemled meg, hogy megbocsásson. Én nem tenném! Mégpedig azért, mert nem tudnék többé bízni benned. Ha a nővéremmel megcsaltál, egy idegen lánnyal is megtennéd lelkiismeret furdalás nélkül. Mindig ott motoszkálna bennem ez a gondolat, bármennyire is akarnád bizonyítani az ellenkezőjét. Most mondhatod, hogy de ilyen nem fog még egyszer megtörténni, blablabla. Kutyából nem lesz szalonna! Ha van egy kis esze a lánynak, nem hagyja, hogy visszakönyörögd magad. Őszintén! A szemébe tudnál nézni? Én a helyedben szembeköpném magamat, az lenne a minimum. Meg a drága nővérke is ássa el magát jó mélyre, mert az ilyen nem testvér. Hogy tudtátok így megbántani a barátnődet? Nem vagy te állat, hogy csak az ösztöneidre hallgatva a farkad után menj. Tudni kell nemet mondani, nem pedig utólag siránkozni. Még egyszer mondom, hagyd békén a lányt, elég nehéz lehet neki így is, hiszen együtt kell élnie a kedves nővérével. Nem hiányzol oda még te is! Undorító, amit műveltetek, hülye lesz megbocsátani neked.
25/L

ma 10:44
Téged is palira vettek,kedves Naiva!

Szerintem meg nem kamu! Talán viccesen hangzik,de annó mikor 17éves voltam,a párom megdugta az ikertesómat! Lehet röhögni,hogy biztos összekevert minket...
Én a helyedben elmondanám,de akkor tuti lapátra kerülsz!!
Ha nem mondod el,akkor is kiderül szerintem,mert a tesó biztos akar folytatást.

ma 11:30
pedig akkora kamu mint egy ház!!!!
ki foglalkozna már kisfiúkkal?
csak szerette volna megdönteni
a növérét,de még a húgát sem volt
képes..lúzer

ma 13:20
Remélem nem megy vissza hozzád a leányzó,mert még jól megbaszni sem tudtad..

A kérdező kommentje:
ha valaki visszafele is olvasna kiderülne hogy már szakítottunk pénteken.és én vissza akarom szerezni és vissza is fogom. ha megrohadok is.
Nézd, ha a barátnőd helyében lennék, tőlem megrohadhatnál, ezek után olyan magasról leszarnálak, hogy az se érdekelne élsz-e, halsz-e. Képtelen lennék benned tovább bízni. Ne nagyon reménykedj, hogy ő majd másképp áll hozzá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!