Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F

szerintem se kamu... ha meg esetleg az is, akkor is lehet ertelmes valaszokat adni..mert lehet valaki lesz ilyen helyzetben es szerintem sokan vannak is...
am en tuti ugyanugy kidobtalak volna mint a csajod...es h meg hazudtal is neki... hat no.... egy fereg vagy.. bocs.
de ha a csaj szeret teged, barmilyen bolond is vagy eltod erni, hogy megbocsajtson...csak ne add fel.es adjal neki idot..
17/L

Na figyelj fiam, mert egyszer mondom el.
Ha vissza akarod kapni ténylegesen ügyeskedéssel az egészet a nővérére kenheted. Nem tudom a teljes sztorit sajnos, mert fontos lenne tudni hol volt éppen a barátnőd akkor, mert annál nagyobbat lehet hazudni minél messzebb volt.
A nővérével idővel úgyis kibékül egy ideig még hari lesz de elmúlik, te viszont még megdöntheted a húgát is ha ügyesen játszol a lapjaiddal. Mivel te voltál ott a sztorit neked kell kitalálnod és jól előadnod, mond azt, hogy nem akartad nagyobb gázba keverni a nővérét de annyira szereted, és viszsa akarod kapni, hogy elmondasz mindent és itt jön a kamuduma.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!