Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm Nővérével (19/L) :S Mit tegyek?
röviden: hát épp náluk voltam és egyszerűen letámadott.nagyon jó teste van.és hát..megtörtént a dolog.de nagyon lelkiismeret furdalásom van.nem tudok barátnőm(16/L) szemébe nézni:S nagyon megbántam! elmondjam neki?
18/F

szerintem te is szégyeld magad meg a csaj növére is,
akkor minek jöttél vele össze ha más kell neked, járnál is a csajjal vagy csak dugni volt jó?
legalább ne a tesója lett volna
ne csald meg, hanem szakíts, és gyere össze valaki mással, de ne a tesójával
szerintem pinát máshol is találsz, ha meg a szex kell csak akkor minek jössz össze akárkivel is, akkor keress szex kapcsit, olyan csajokkal, akiknek szintén csak szex kell, de sztem arra leég lenne egy is

Rohadt mázlista!!!
Ne mondd el! Az igazság szükségtelenül bántaná, és a nővére ellen fordítaná!
Ne érdekeljen hogy mit dumálnak az erkölcscsősz igazság bajnokai. A te farkaddal akarják verni a csalánt!
Úgysem fogsz együtt maradni egy 16 éves csajjal életed végéig! Idővel ez egy szép emlék lesz, nameg a jelenlegi csajod is. Gondolj arra hogy szereted és nem akarod őt bántani!
A lelkiismereteden való könnyítés és beismerés tűnhet igazságnak és őszinteségnek, de valójában ez csak önzés! Azt akarod hogy téged ne gyötörjön ennyire a lelkiismeretfurdalás, és ezért beáldozod őt! Bántani fogod, és anélkül teszed majd ezt, hogy annak bármiféle pozitív várható eredménye lenne!

Akkor meg miről beszélünk?:-)
Húzd még többször f.aszra. :-)

A sok kis csíra gyökér, ragyásképű 14 éves rajongód itt veri a faszát a sztoridra, szánalom.
Nő vagyok, én most leírom a húg szempontjából mit csinálnék veled meg a nővéremmel: nézd meg a One hour photo c. filmből azt a jelenetet, mikor Robin Williams lebuktatja a családapát meg annak a k*rváját. Na, azt.
Basszus itt nincs mirol beszelnii..szegyeld a pofad a noverkevel egyutt..
pff......ezzen meg gondolkozni h mit csinalj..egyertelmu h nem szereted a kiscsajt
mondd el nekii azt huzz a f*szba
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!