Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tenni egy iPhone 16 pro telefonért cserébe?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy új tárgyi telefon olyan 5-600 körül alakul. Ha mondjuk egy szexuális szolgáltatás ajándéka lenne, akkor szerintetek mit kellene tenni érte annak, aki adná? Ti mit kérnétek cserébe? (pl beérnéd egyszeri szexel, többszöri alkalommal vagy?)szept. 12. 20:51
2/78 anonim válasza:
Hát én még egy tinilány szüzességért sem vennék olyat senkinek, pedig nagy tétel a bakancslistámon!! :P
3/78 anonim válasza:
Hát pl 1 évig kedvem szerintem használnám akkor és ott amikor akarom. (Persze valami szimpátia legyen azért)
4/78 anonim válasza:
Az legalább egy havi mindennapos szex!
5/78 anonim válasza:
Azért legalább 5-10 alkalom, meg hogy végre kipróbálhassam az anált, mert sose hagyta nekem még senki.
6/78 anonim válasza:
Attól függ kit kérdezel haver! Ha egy profi k.rvát az kisakkozza mennyi egy menet és annak megfelelően mond egy alkalomszámot (persze úgy, hogy ő jól járjon). Ha egy félamatőr golddiggert annál max. pár alkalom fog beleférni. Ha egy normál lányt az meg elküld melegebb éghajlatra, hogy k.rvának nézted.
7/78 anonim válasza:
#5 nemjólányok, anált is vállal opció, s nem fog 500/10 azaz 50 ruppódba kerülni.
8/78 anonim válasza:
Egy jó párszor le kellene térdelned
9/78 anonim válasza:
egy iPhone.ért? (nem érdekel hányadik) Ennyire azért nem süllyednék 😅😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!