Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kellene tenni egy iPhone...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tenni egy iPhone 16 pro telefonért cserébe?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy új tárgyi telefon olyan 5-600 körül alakul. Ha mondjuk egy szexuális szolgáltatás ajándéka lenne, akkor szerintetek mit kellene tenni érte annak, aki adná? Ti mit kérnétek cserébe? (pl beérnéd egyszeri szexel, többszöri alkalommal vagy?)

szept. 12. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
17%
68!A szakácskodás munak,ok de s pincérkedés azért már súrolja a határt..Tányért cipelni,pofákat vágni egy majom is tud.
dec. 5. 09:53
 72/78 anonim ***** válasza:
62%
Van, akinek az a munkája, hogy eszik.
dec. 6. 10:07
 73/78 anonim ***** válasza:
55%
Kérdezhetek valamit? Itt a sok trollkodó közül akadt valaki aki megoldotta a problémát?
dec. 6. 11:58
 74/78 anonim ***** válasza:

73

Nem

dec. 8. 09:00
 75/78 anonim ***** válasza:
A kérdezőt kérdeztem!
dec. 8. 09:02
 76/78 anonim ***** válasza:
Lehet egyszer majd válaszol, de én is tudom, hogy nem :D
dec. 8. 09:07
 77/78 A kérdező kommentje:
Végül úgy alakult hogy félig oldódott meg a probléma, ami azt jelenti hogy kb a fele összeg lett rá meg, de ez is valami :) minden esetre köszönöm az értelmes válaszokat!
jan. 26. 14:36
 78/78 anonim ***** válasza:
100%
És mit kellett tenned érte? (a másik felében tudok segíteni)
jan. 26. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!