Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlányokról kit ajánlotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokról kit ajánlotok, akinél voltatoj? Bp és környéke

Figyelt kérdés
Nagyon sok a lehúzós és soknál olyan értékelések vannak, amit kérdés ki írt. Pl. Új profil, 1 értékelés és azóta nem lépett be, 40 éves korig néztem.

ma 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát mi az ideálod?
ma 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én olyat keresek, csak profil alapján nagyon nehéz kiszűrni ki, hogy a sztereotipiával ellentétben lehessen vele beszélgetni, legyen értelmes. Lehet ez hülyén hangzik, de nekem a nő nem tárgy, akkor sem, ha 1 órás találkozóról van szó és szex a cél. Azt is tudom, hogy ők nem beszélgetőpartner hirdetést tesznek fel, de nekem fontos, hogy előtte legyen valami érdemi és értelmes, kedves kommunikáció.

Sokuknál az írás alapján lejön, hogy sokat nem ült tankönyv felett, de sok kedvesnek tűnő nő van, akiben látok erre esélyt, hogy verbálisan is meglegyen a tartalom abban az egy órában.

Szóval, ha ilyet tud valaki, akkor azt se tartsa magában:)

41f

ma 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Érettebb vonal, de nem átvágós kategóriák és döngetni is lehet őket: Kitty69 és Mira49
ma 10:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!