Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kellene tenni egy iPhone...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tenni egy iPhone 16 pro telefonért cserébe?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy új tárgyi telefon olyan 5-600 körül alakul. Ha mondjuk egy szexuális szolgáltatás ajándéka lenne, akkor szerintetek mit kellene tenni érte annak, aki adná? Ti mit kérnétek cserébe? (pl beérnéd egyszeri szexel, többszöri alkalommal vagy?)

szept. 12. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 hungaroboy ***** válasza:
39%

iPhone-ért? Semmit se kéne tenni. Ingyen se kéne.

De ha mégis valamit tenni akarsz érte, akkor mondjuk bemész a telcsis boltba, kiválasztod, odafáradsz a pénztárhoz és kifizeted.

Ilyen egyszerű az egész.

szept. 17. 23:51
 32/78 anonim ***** válasza:
90%

Én engedném popsiba, ha cserébe kapnék egyet

(Persze csak a páromnak)

szept. 17. 23:55
 33/78 anonim ***** válasza:
70%
Akkor mehet popsiba az iphone
szept. 18. 07:14
 34/78 anonim ***** válasza:
74%
Lehetek a párod?
szept. 18. 12:24
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

Oszd el kb 20 max 30 ezerrel / alkalom és máris megkapod hogy minimum 20 vagy 30 együttlét.

Az kb 2-3 hónap rendszeres taknyos bőnyalás szopás és néha seggbe. Vagy egy ha egy nagyon gazdag és hülye pasi.

szept. 18. 12:55
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szeret
szept. 18. 14:11
 37/78 anonim ***** válasza:
75%
#32, miért amúgy nem?
szept. 18. 15:40
 38/78 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy nem
szept. 18. 15:52
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy vonal feletti csaj hajlandó bevállalni egy teljes hétvégét, péntek délutántól hétfő reggelig, az én feltételeim szerint, akkor nekem az megérné egy iPhone árát. Viszont ez elég konkrétan azt jelentené, hogy folyamatosan igénybe lenne véve: vagy én lennék benne, vagy vibrátorok, esetleg egyszerre mindkettő, és a korbács is végig a kezem ügyében lenne.
szept. 18. 21:53
 40/78 anonim ***** válasza:
67%

39

Én élvezném én is

szept. 18. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!