Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kellene tenni egy iPhone...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tenni egy iPhone 16 pro telefonért cserébe?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy új tárgyi telefon olyan 5-600 körül alakul. Ha mondjuk egy szexuális szolgáltatás ajándéka lenne, akkor szerintetek mit kellene tenni érte annak, aki adná? Ti mit kérnétek cserébe? (pl beérnéd egyszeri szexel, többszöri alkalommal vagy?)

szept. 12. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem fixen mélytorok, anál lenne, illetve ha van valami fétise akkor abban elmélyülni… de én is ilyen 5-10 alkalmas durva szexet mondanék

21/N

szept. 13. 06:56
 22/78 anonim ***** válasza:
67%
Menjen ki Svájcba hajtani nekem 4 hétre. Velem semmit amúgy. Hozzá sem érnék.
szept. 13. 07:01
 23/78 anonim ***** válasza:
87%
Hozzám azért jópárszor el kellene jönni, hogy kiélhessem a doktorbácsis perverzióimat és fétises szexualitásaimat, hogy vegyek neked egy ilyen telót.
szept. 13. 07:56
 24/78 anonim ***** válasza:
62%
Férfi vagy nő a kérdező?
szept. 13. 09:35
 25/78 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább egy reklámakció keretében néznék meg olyat szívesen, hogy hosszú hajú lányok jelentkezhetnek, iPhone 16 Pro-ért cserébe nyilvánosan kopaszra nyíratni magukat :)
szept. 13. 14:26
 26/78 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon meglepődtem elég nagy a szórás, hogy ki mit szeretne...

Hihetetlen, hogy mások párkapcsolatban nem tesznek annyit még a szerlmükért mit amit itt pár alkalmas szexért ígérnek... és igen egy párkapcsolatban kb. minden emgy amit kérnek

szept. 13. 20:00
 27/78 anonim ***** válasza:
83%
Egy párkapcsolatban közös megegyezés van, nem minden :)
szept. 14. 02:10
 28/78 anonim ***** válasza:
87%
#25, egy hosszú haj már a piacon (póthajként) is ér annyit, mint egy új iPhone, szóval ez nem nagy ajánlat nekik.
szept. 14. 10:17
 29/78 anonim ***** válasza:
54%
Menjetek el dolgozni kislányok. Ne a férfiak pénzéért kuncsorogjatok. Mindenki dolgozzon meg azért amit el akar érni.
szept. 14. 22:23
 30/78 anonim ***** válasza:
87%
Én egy teljes testes csikizésért cserébe vennék az alanynak.
szept. 15. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!