Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Basszus, szexuálisan rákattant...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus, szexuálisan rákattantam a szexi piercinges, kék hajú postásra. Annyira szívesen kikezdenék vele "úgy" de ha nem nyitott rám akkor utána már tök ciki lenne átvenni a leveleket tőle... Volt ilyen szituba már valaki? Tanács? F.

Figyelt kérdés

ma 11:47
 1/6 cinderella_ ***** válasza:
100%

Szerintem nem lenne ciki visszautasítás után átvenni tőle a leveleket. Tuti napi szinten kapja az "ajánlatokat".

Azért, ha igent mond jó lesz az elején tisztázni, neked milyen színű legyen a hajad? 😅

ma 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Bármilyen színben benne vagyok ez esetben :D
ma 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.
ma 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom vajon a bélyeggyűjteményes szöveget értékelné e...?! Kicsit tanácstalan vagyok, hogy is kéne ennek nekirugaszkodni... :D
ma 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond neki azt, hogy "leszopnálak sápadt arcú"
ma 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Eleve szexis legyél felöltözve.

Mikor kinyitott az ajtót legyen kint az egyik melled.

Kérdezd meg, hogy tudna e neked segíteni valamivel kapcsolatban..

Behívod utána leesik a törölköző rólad teljesen véletlenül és megcsókolod.

Megnézed, hogy reagál a mókusodra a többi jön magától..

Amúgy amikor fiatal voltam és felajánlkozott egy lány vagy nő mindig nagyon meglepődtem mert akkori fejemmel nem hittem el, hogy ennyire megkívánt és azt hittem, hogy csak szórakozik.

Volt, hogy kihasználtam a helyzetet és volt, hogy nem

ma 14:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!