Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, ha egy lány az öccse előtt egyáltalán nem szégyellős?

Figyelt kérdés
Nővérem ilyen.

jan. 31. 10:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Nincs ezzel gond.

Sok ilyen eset van. Téged ez zavar?

jan. 31. 10:18
 2/24 anonim ***** válasza:
24%

Normális családokban a lányok a pubertás kor kezdetétől nem szaladgálnak meztelenül a fiútestvéreik és az apjuk előtt.

Ez alap.

jan. 31. 10:18
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk pl teljesen természetes volt,sosem voltam szégyenlős.
jan. 31. 10:22
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
A normális családokban nem csinálnak tabut természetes dolgokból. A meztelenség nem szexuális dolog.
jan. 31. 10:23
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Hany evesek vagytok?
jan. 31. 10:31
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

2

Ki mondja meg, hogy az az alap amit te annak gondolsz!

Ami szerinted alap, az szerintem korlátoltság! Korlátoltnak lenni nem alap. Az mindenhol gáz.

👍

jan. 31. 10:36
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

A tinédzserek életkori sajátossága, hogy elkezdenek határokat húzni családon belül is, és ez nem korlátozódik az öltözködésre. Ez egy ilyen időszak.

Egyébiránt teljesen természetes, hogy nem rejtőzködünk görcsösen egymás előtt. Mégis mitől félnénk? Aki szerint "nem normális" az, aki nem retteg a családtagjaitól, ha azok vagy ő maga nincs becsomagolva, nos az szerintem maga nem normális.

jan. 31. 10:55
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

Családfüggő. A finneknél az egész család együtt megy "finnszanuázni" (azaz pucéran vannak a szaunába) papa-mama-gyerekek sőt sokszor még a nagyit-papit is viszik. Ott ez a természetes.

Nálunk általában a pubertás kor felett már szégyenlősebbek a lányok és nem mászkálnak otthon meztelenül mások előtt.

jan. 31. 11:10
 9/24 anonim ***** válasza:
61%
Mi is így voltunk a nővéremmel. Durvább dolgok is voltak, mint a meztelenkedés.
jan. 31. 11:17
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Testvérek között ez nem szokott probléma lenni, hiszen együtt nőttek fel. Nekem is volt egy olyan csajom, aki simán átöltözött az öccse előtt, amikor mentünk valahova, semmi szexuális töltete nem volt. Kivéve persze nekem.
jan. 31. 11:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!