Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket nem zavar mikor rosszlányokhoz mentek, hogy lehet a tali előtt fél órával más élvezett a szájába, mikor csókot kértek, vagy hogy aznap már többen jártak nála/benne előttetek?
Figyelt kérdés
Volt, hogy tudtátok, hogy a tali előtt bközvetlenül biztosan mással volt?jan. 31. 07:02
2/11 anonim válasza:
Ezért kell "nyitásra" menni.
Jártam egy csajhoz régen és érezhetően tágabb volt délután a pin@ja mint mikor reggel mentem.
Jó csaj volt tuti sokan jártak hozzá.
3/11 mantis religiosa válasza:
#2! " Nyitásra menni "
Mekkora szöveg!
🤣🤣🤣🤣
4/11 anonim válasza:
Engem inkább felizgatnak az ilyen tündérek.....akik akér fél óraával előttem más pasi faszát szopták... és nyalom azt a pinát amiben előtte idegen fasz volt..... - imádom a rosszlányokat
5/11 anonim válasza:
Ha neked van a legnagyobb faszod akkor senki után sem érzed tágnak:-)))
6/11 anonim válasza:
Akkor ne kérj csókot (amúgy is felesleges, tessék-lássék csinálja a k.rva az extra felárért). Avagy ahogy fent is írták érkezz nyitásra s akkor talán te leszel az aznapi első. S jah, nem szoktak minden kuncsaft után fürdeni, sem 10 percig Curasepttel öblögetni. Ép' csak letörli kívülről a sikosító nagyját és már jöhet is a következő pacák.
7/11 anonim válasza:
Prostival nincs smarolas azt nem tudtad?
8/11 anonim válasza:
Engem is felizgat, de van abban valami erősen alárendelt jelleg, hogy ha megcsókolom, vagy azt a p . nát nyalom amibe mások már 5-ször beleélveztek aznap.
9/11 anonim válasza:
Igen. Volt, van és lesz is ilyen. Megvan ennek is a maga varázsa.
10/11 anonim válasza:
Ez van én tisztaság màniàsként jàrok nincs más lehetőség
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!