Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 00:44
51/121 anonim válasza:
Bevezetném őket a szex világába,hogy jobban élvezhessék!
52/121 anonim válasza:
Hidegen hagynak, számomra gyerekek!
54/121 anonim válasza:
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem igenis nagyon tetszik némelyik!
Lehet lepontozni!
55/121 anonim válasza:
Nem csoda. Kívülről már felnőtt nők, belülről még gyerekek. Még nem sárkányosodtak el, nem akarják elvenni az életedet, az esti szexnél nem fáj a fejük.
56/121 anonim válasza:
Én bevallom igen. Ahogy öregszem egyre jobban kívánom őket.
57/121 anonim válasza:
Szerintem ez nem korfüggő. Egy csinos nő mindenkinek a fantáziáját megmozgatja. Természetesen csak 18 év felett
58/121 anonim válasza:
A többséget mindenképpen igen! A maradék kisebbség vagy gerontofil, vagy csak egyszerűen olyan az ízlése!
59/121 kisördög1 válasza:
Én például mindig megkérdezem, hogy betöltötte-e a 18-at és csak utána kezdek fantáziálni róla :)) Szerinted?!
60/121 anonim válasza:
Engem izgatnak. Írhatnak is! ;)
50+/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!