Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 00:44
62/121 kisördög1 válasza:
61: Van aki csak ennyit fog fel az egészből, gratula
63/121 anonim válasza:
62. A lényegen nem változtat.Az vagy fogadd el és gratulálj maganak...
64/121 kisördög1 válasza:
Fogalmad sincs ki vagyok, kisokoska
65/121 anonim válasza:
#61! Mielőtt dobálódzol ezzel a szóval, nézz utána a jelentésének! Aztán nézd meg a mai tini lányokat!
66/121 anonim válasza:
Tökmindegy hogy hogy néznek ki, ha agyilag gyerekek.
Egy normális férfi (aki nincs 30-40-50 éves létére gyerek szinten) megérti hogy egy tinilánynak nem ott tart az értelmi és a lelki fejlettsége mint egy felnőtt nőnek, csak testileg néz ki felnőttnek, de pont ezért tabu, mert gyerek.
Csak hát sok töketlen antiférfi van manapság, akik félnek a felnőtt nőktől, mert tudják hogy nem érnének fel hozzájuk intellektuálisan, ezért az irányítható, tapasztalatlan tiniket hajtják.
67/121 anonim válasza:
Ugyan én nem tini vagyok, de mit kellene ahhoz tennem szerintetek, hogy mondjuk egy 35-50 közötti férfi hosszú távú kapcsolatra akarjon? 24 éves vagyok, bár nem nézek ki többnek 18-20-nál. Nem vagyok kimondottan szexi, mégis amikor ismerkednék nekem egyből leesik, hogy csak a szexre kellenék. Még esélyt sem kapok, hogy kicsit belátást nyerjenek a személyiségembe. Nem feltétlenül ismerkedni szeretnék, csak tanácsokat.
68/121 anonim válasza:
Van, aki a fiut latja bennuk. Vagyis azt, hogy minden ott van, de megsem nok. Es nem izgul erre.
69/121 anonim válasza:
Engem nagyon izgatnak szexi ,fiatal stb...!Persze csak fantaziálok róluk sajna!
70/121 anonim válasza:
A 18 éven felüliek feltétlenül izgatnak, de ha éretlen akkor inkább kitérek. De láttam már anyányi golyóérett lánykát, akire rámozdultam volna, és kiderült hogy 13 éves! Így azért kizáró tényező! De jó ránézni néha egy szép bimbózó virágszálra akkor is ha nem akarsz tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!